Goed nieuws want Rodial introduceert het Pink Diamond Lifting Face Mask. Een ware musthave om je huid een jeugdige en stralende teint te geven, overgewaaid vanuit Korea. Een van de opvallende beautytrends van 2016: Sheet masks. Dit is overgewaaid uit Korea en vanwege de effectieve werking dit najaar niet meer weg te denken uit de beauty routine. Rodial lanceert Pink Diamond Lifting Face Mask. Doordrenkt met roze grapefruit, diamantpoeder en huidverstrakkende peptiden om de huid direct te liften, een strakke uitstraling te geven en de teint te verhelderen.

Waarom dit heerlijke Pink Diamond Lifting Face Mask?

Dit is een aanvulling op de reeds bestaande Pink Diamond collectie. Het is een intensieve en heerlijke behandeling voor je huid. Je zult na dit masker direct resultaat zien en hier een mooie jeugdige en stralende teint hebben.Rodial Pink diamond mask

Werking

Geïnspireerd door de trend van maskervellen, waarin Korea vooroploopt, werkt dit bio-cellulosemaster als een verkoelende tweede huid. De vezels zorgen dat het de huid intens hydrateert en dat de liftende en verhelderende ingrediënten in de formule dieper in de huid door kunnen dringen. Als dit geen topper wordt?!

Waar te koop?

Dit heerlijke masker is vanaf half november exclusief online te verkrijgen via ICI PARIS XL en kost 90 euro voor 8 stuks.

Ook een aanrader is de moisturizer en de oog crème van Rodial. Lees hier mijn artikel hierover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *