Vandaag heb ik weer een aantal shoptips in pandastyle én een hele leuke winactie voor je. En daarnaast heb ik goed nieuws. Ik mag namelijk in samenwerking met Little stars Belgium een te gekke prijs weggeven voor winactie 5 in de winweek.Zwart-wit is niet meer weg te denken uit interieur, babykamer en kleding. Zowel voor volwassenen en kids. Ik geef je vandaag een aantal leuke shoptips in pandastyle en deel graag een te gekke winactie met je.

I love panda

Hoe leuk én vooral hoe handig is deze opbergzak en speelmat in één?Winactie 5 Je koopt hem hier voor 37,00.

Een rugzakje mag ook niet ontbreken bij ieder kind. Handig om mee te nemen naar de opvang of als je op stap gaat. Deze leuke panda koop je bij Mini & Momo. winactie 5Je koopt hem hier voor 14,95.

Zelf ben ik er nog niet uit thuis of ik een tafelkleed handig vind om mijn tafel te beschermen. Maar wat ik wel heb ondervonden dat placemats reuze handig zijn. Deze leuke panda is niet alleen handig maar hij staat ook nog eens leuk op tafel. winactie 5Je koopt hem hier voor 19,95.

Ook swaddles in pandastyle mogen in dit rijtje niet ontbreken. winactie 5Je koopt hem hier voor 18,99.

Ook een poster is een simpel item wat direct zoveel sfeer met zich meebrengt in de kamer. Hoe vrolijk is deze poster van een panda met vlinders? winactie 5Je koopt hem hier voor 17,95.

En ben je op zoek naar een multifunctioneel kado voor de baby? Dan scoor je met deze  knuffel, rammelaar en bijtring in één zeker punten.winactie 5 Je koopt hem hier voor 15,95.

En hoe leuk is het dan als je een kado geeft van bijvoorbeeld een panda item en dit inpakt met inpakpapier en masking tape? winactie 5Je koopt deze tape hier voor 2,75.

Een hype zijn de dierenkoppen aan de wand. Zo heb je direct een stijlvol en leuk item voor aan de muur.winactie 5 Je koopt hem hier voor 46,95.

Winactie 5

In samenwerking met Little Stars Belgium mag ik de te gekke Play en Go speelmat en opbergzak in één weggeven.winactieWat moet je doen om kans te maken?

  • Like de Facebook pagina van Onlinelifestylemagazine en like dit bericht
  • Volg de Instagrampagina van Onlinelifestylemagazine

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Little Stars Belgium |

2 Comments on I love panda én winactie 5

  1. Ik heb deze te gekke speel- opbergmat al eerder voorbij zien komen. Toen was ik al enthousiast en nu nog steeds! Mocht ik niet de gelukkige zijn, dan ga ik hem toch zelf maar aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *