Vandaag hebben we weer een heerlijk herfstlookje samengesteld. Ik koos voor een mooie sweaterdress met kniekousen en stijlvolle laarsjes. En als accessoire hebben we voor een konijnenhoed gekozen. Wij zijn zo verliefd, vooral op die hoed! Lees mee waar je alle items koopt via de OOTD Girls week 42.

OOTD Girls # 42

We hebben een sweaterdress van het nieuwe Nederlandse kinderlabel Pimsa uitgekozen. Wellicht had je de toffe jurk al voorbij zien komen bij Olivia. Zij droeg hem namelijk afgelopen week al. En omdat ik zo veel complimentjes kreeg, wilde ik hem nog eens extra onder de aandacht brengen. Goed nieuws: hij is nu verkrijgbaar met 20% korting! Je koopt hem hier voor €38,56. Wij hebben gekozen voor druppels op de jurk, maar je hebt ook een hele leuke met hazen.

Onder de jurk hebben wij gekozen voor kniekousen. Deze set van 5 koop je hier nu in de sale voor €5,95. We hebben de look afgemaakt met een paar laarzen van Zara en een ketting. De volants geven een speelse maar stijlvolle touch. Ze zijn al verkrijgbaar vanaf maat 20. Je koopt ze hier voor €35,95. De ketting koop je hier voor €9,95.

>> LEES OOK: Budget Friday girls

Als accessoire hebben we gekozen voor een hoed. Deze zijn helemaal hip. En hoe leuk is deze hoed met konijnenoren? Leuk detail: ze zijn met ijzerdraad vastgemaakt, waardoor je de oren alle kanten op kan draaien. Je koopt hem hier voor £30.00 (omgerekend ongeveer €33,00).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code