Vandaag hebben we weer een complete look voor je samengesteld in de OOTD Girls 51. Of je hem nu aantrekt bij je dochter voor de feestdagen, voor op een verjaardag, een gewone visite of naar school, zij gaat hier hoe dan ook de blits mee maken! Lees snel verder en word geïnspireerd. 

> LEES OOK: Jaarafsluiting door Jacolien en Sabine

OOTD Girls 51

De hele outfit is van het stijlvolle label Le Chic. Het shirt heeft een hart gevuld met positieve woorden. Je koopt hem hier voor €19,95. Het vest bevat lichte stretch en heeft als extra detail een strik op de rug. Je koopt hem hier voor €34,95. Hieronder hebben we een blauwe tulen rok uitgelicht. Je koopt hem hier voor €29,95. Om de look compleet te maken, hebben we er een gestreepte maillot bij uitgekozen en een paar lakschoentjes. Goed nieuws, want deze maillot is momenteel in de sale! Je koopt hem hier voor €13,56. Wauw! Wat zijn deze lakschoentjes mooi! Je koopt ze hier voor €46,95.

Wij zijn benieuwd wat je van deze look vindt! Super leuk als je dit met ons wilt delen via social media of in de comments onder dit bericht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code