Vandaag is het weer tijd voor een stijlvolle look in de OOTD Girls 47. We hebben een prachtige jurk van MarMar Copenhagen uitgelicht met hieronder onze favo Dr. Martens. Lees mee waar je alle items scoort en hoe wij deze look compleet hebben gemaakt. 

>> LEES OOK: VTech 25 jaar + winactie

OOTD Girls 47

We hebben een prachtexemplaar van MarMar Copenhagen opgenomen in deze OOTD Girls 47. MarMar Copenhagen heeft een prachtige, stijlvolle wintercollectie uitgebracht. Deze goudkleurige gebreide jurk is gemaakt van een zachte viscosestof met daardoorheen een goudkleurig lurexdraad verwerkt. Een pareltje voor dit seizoen! Je koopt hem hier voor €71,50. 

Stijl de jurk sportief of netjes af door hem te combineren met een sneakertje of een nette schoen. Wij hebben ervoor gekozen om hem te combineren met onze favoriete Dr. Martens en kniekousen van Maed for Mini. De Dr. Martens koop je hier voor €79,99 en de kniekousen koop je hier voor €12,00.
Om de look compleet te maken, hebben we gekozen voor een armbandje met een muntje van het label Chick from Heaven. Je koopt het hier voor €9,95

Happy saturday!

 

>> Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *