Ook voor week 43 hebben we weer een complete look voor je samengesteld. We kozen voor een stijlvol rokje met een stoere leren jas van Miss Quilty. Extra leuk, want met deze jas kan je twinnen met je dochter! Je koopt alle items vandaag op de blog.

OOTD Girls # 43

De sweater is van het Nederlandse label Little Indians, evenals het rokje met sterren. De sweater is verkrijgbaar vanaf maat 0-3 maanden tot 6 jaar. Je koopt hem hier €32,50. En het rokje koop je hier voor €27,50. De leren jas hebben jullie wellicht al voorbij zien komen op Instagram. Wij zijn er helemaal verliefd op! En extra leuk: je kunt twinnen met je dochter. Hij is namelijk ook in volwassen maat te bestellen. Je koopt de kindermaat hier voor €249,00, deze is verkrijgbaar vanaf maat 92. De volwassen maat koop je hier voor €339,90.OOTD Girls week43

>> LEES OOK: Budget Friday boys

Wij hebben de look compleet gemaakt met de Puma sneakers. Deze zijn gelanceerd in samenwerking met Tinycottons en zoals we al van hen gewend zijn, zijn ze wederom een succes. Ze zijn al verkrijgbaar vanaf maat 19 en je koopt ze hier voor €70,00.

Ik zou het supertof vinden als je ons volgt op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code