Ook op ‘national glamour day’ hebben wij weer ons best gedaan om een perfecte look voor je samen te stellen. En in mijn ogen is dit aardig gelukt. De sweater is van het populaire merk Mini Rodini. Benieuwd waar je deze en de andere items koopt? Lees dan snel verder voor de outfit van week 39. 

OOTD Girls # 39

Vandaag hebben we een vrolijke trui van Mini Rodini in de OOTD Girls opgenomen. De vredesduiven in combinatie met de roze kleur maakt het hem tot een vrolijke trui. Hij is verkrijgbaar vanaf maat 68/74. Je koopt hem hier voor €58,00. ootd girls 39De jeans is verkrijgbaar vanaf maat 50. Hij is van het merk nOeser en je koopt hem hier voor €25,95. Hij is unisex en makkelijk te combineren. Deze Puma’s heb ik al eerder gedeeld op social media. Wij zijn tot ons oren verliefd op dit paar. In samenwerking met Tini Cottons is dit een regelrechte hit. Ze zijn verkrijgbaar vanaf maat 19 en je koopt ze hier voor €69,95. Als accessoire hebben wij er een schattig haarspeldje bijgezocht. Deze koop je hier voor €2,95.

National glamour day

Vandaag is het National glamour day. Dat betekent dat een groot deel van de shops aantrekkelijke acties hebben. Denk hierbij aan mooie kortingen. Zeker de moeite waard dus om even jouw favoriete shop te bezoeken!

Op zoek naar meer inspiratie? Dan is de OOTD Girls van afgelopen week zeker de moeite waard om nog eens terug te zien. Dit is de link hiernaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *