Vandaag hebben we weer een complete look voor je samengesteld in de OOTD Girls 33. Ook afgelopen week zijn we weer volop op zoek gegaan en hebben we van alles leuks gespot. Lees snel verder wat we hebben geselecteerd en waar je alle items scoort. Happy shopping! 

>> LEES OOK: Budget Friday girls 

OOTD Girls 33

OOTD Girls 33 | OnlinelifestylemagazineDe sweater is van het toffe label The Harbour Kids. Vers van de pers, want zij hebben heel recent de collectie gelanceerd. En ook dit seizoen is het weer gaaf, heel erg gaaf! De sweater koop je hier voor €49,00. Onder de sweater lichten we vandaag gestreepte pants uit van Little Indians. Bij dit leuke merk shop je al voor de allerkleinsten. Maar ook voor de grotere maatjes kan je hier losgaan. Dit seizoen gaan zij namelijk tot 10 jaar. Groot feest dus! Je koopt de pants hier voor €32,50.  Om de look compleet te maken, lichten we er een paar Vans onder uit en een tweetal accessoires. De tijdloze Vans koop je hier voor €40,00. Het schooltasje is van van Kidzroom. Je koopt het hier voor €25,46. Als tweede accessoire lichten we er vandaag een microfoon bij uit van VTech. Deze is hier thuis een groot succes. Met deze microfoon kan jouw kleine spruit overal een show weggeven! Je koopt hem hier voor €29,95.

Nieuwe bij de OOTD’s! Regelmatig zullen we ook iets leuks van speelgoed hierbij uitlichten. Laat vooral weten of je dit een mooie toevoeging vindt! En laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks vele volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!

Fijne zaterdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code