Vandaag hebben we weer een complete look voor je samengesteld in de OOTD Girls 30. Ook afgelopen week zijn we weer volop op zoek gegaan en hebben we van alles leuks gespot. Lees snel verder wat we hebben geselecteerd en waar je alle items scoort. Happy shopping! 

OOTD Girls 30

Ook voor deze week hebben we een look samengesteld met sale items. Zo koop je het rokje bij één van onze favo shops, Roomrosie. Het rokje heeft ecru/blauwe strepen. Je koopt het hier voor €20,00. Het T-shirt is van Le Chic. Het heeft een ronde hals en is gemaakt van stretchkatoen. Op de voorkant staat een glitterprint met de tekst “Little Miss Perfect”, versierd met “strass”-steentjes. Je koopt het hier voor €17,97. Om de look compleet te maken, hebben we er een paar zilveren sandalen uitgelicht. Deze zijn uit de nieuwe collectie van Zara. Fashionable en makkelijk te combineren! Je koopt ze hier voor €19,95.  En tot slot een accessoire van Roomrosie. Wij hebben gekozen voor een haarband met een pom. Hij is nu in de sale, dus extra leuk! Je koopt hem hier voor €6,75.

 

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks vele volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *