Vandaag is het zaterdag en dat betekent weer een complete look op de blog. Vandaag deel ik een te gek lookje voor girls. Van een shirt wel sushi (wie houdt hier niet van?!), een hippe harembroek en een te gekke accessoire die de outfit helemaal compleet maakt. 

OOTD Girls

Sinds kort vind je deze rubriek op de blog en het is zo ontzettend leuk om een look samen te stellen. Het is al één van mijn favoriete rubrieken en deel ik heel graag deze complete outfits met je. Vandaag een comfortabele outfit met onder andere een armband van Lennebelle en een harembroek van Liefs Lila. Dat is die leuke shop waar we recent een winactie mee hebben gedaan.

Shop the look

ootd girlsHet shirt met sushi erop is van het merk Noeser. Een merk wat velen onder ons waarschijnlijk wel kennen en anders een merk om zeker in de gaten te houden. Het shirt koop je nu in de sale voor €11,87. De harembroek is van het merk Liefs Lila en wordt met de hand gemaakt. Hij is comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit stof gemaakt. Je koopt hem hier voor €22,95. De armband van Lennebelle koop je hier vanaf €59,95. Hij is verkrijgbaar in het zilver en platina goud. Ook de Puma sneakers laten mijn hart sneller kloppen. Je koopt ze hier voor €55,00.

Heb je de look van vorige week gemist? Je leest hem hier terug.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *