Vandaag hebben we weer een complete look voor je samengesteld in de OOTD Girls week 15. Ook afgelopen week zijn we weer volop op zoek gegaan en hebben we van alles leuks gespot. Lees snel verder wat we hebben geselecteerd en waar je alle items scoort. Happy shopping! 

>>  LEES OOK: Plannen met kinderen, zo doe je dat!

OOTD Girls 15

Vandaag een heerlijk zomers én budgetproof lookje in de OOTD Girls 15. Met het oog op de weersvoorspellingen van komende week is dat zeker geen overbodige luxe. Laat dit weer maar lang aanhouden. Wij worden er happy van! Het shirt koop je hier voor €3,95. Hieronder hebben we een heerlijk vrolijk tulen rokje gestopt. Lekker luchtig en het zit heerlijk. Je koopt het hier voor €10,95. En hoe stijlvol zijn de sandalen? Je koopt ze hier voor €19,95. Tot slot hebben wij er een tasje bij uitgelicht. Je koopt het hier voor €14,95.

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks duizenden volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!

Fijne zaterdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *