Vandaag hebben we weer een complete look voor je samengesteld in de OOTD Girls week 14. Ook afgelopen week zijn we weer volop op zoek gegaan en hebben we van alles leuks gespot. Lees snel verder wat we hebben geselecteerd en waar je alle items scoort. Happy shopping! 

>>  LEES OOK: Nieuwe collectie ByKels + winactie

OOTD Girls 14

Met dit lekkere weer mogen de zomerse setjes uit de kast worden gehaald. Zo heeft LeChic volop keus. De collectie bestaat uit geweldige jurkjes, broeken, rokjes, etc. Zo ook dit rokje met bloemetjes. Je koopt het hier voor €34,95. Hierboven kozen we een mooi shirt en een spijkerjasje. Dat laatste is ook ideaal te combineren met talloze andere outfits. Het shirt koop je hier voor €49,95. het spijkerjasje koop je hier voor €59,95. Om de look compleet te maken, hebben we er een paar lakschoenen van Moyoral onder gestopt. Je koopt ze hier voor €46,95.

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks duizenden volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!

Fijne zaterdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *