Het is weer tijd voor … OOTD BOYS 6! Dagelijks struinen wij het internet voor je af op zoek naar de laatste trends en de leukste items voor jou en je kids. Ook afgelopen week zijn we  weer volop op zoek gegaan en hebben we van alles leuks gespot. Lees snel verder wat we hebben geselecteerd en waar je alle items scoort. Happy shopping! 

>>LEES OOK: Weekvlog 5

OOTD Boys 6

We hebben gekozen voor een long cardigan van Luckyno7. Je koopt hem hier voor €49,95. Hieronder hebben wij een shirt gedaan met de zakje. Deze koop je hier voor €5,95. En de jeans met ‘gebruikte’ look koop je hier voor €19,95. Om de look compleet te maken, hebben we gekozen voor grijze Vans. Deze koop je hier voor €40,00.  We gingen ook voor een rugzak van Vanpauline. Deze kan je personaliseren met naam. Super leuk, toch? De rugzak koop je hier voor €29,95.

>> WEEKVLOG 4 gemist? Je kijkt hem hier terug.

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks duizenden volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code