Alle papa’s en mama’s met een ‘charmeur’ in huis opgelet! Wij hebben vandaag de perfecte sweater uitgelicht in de nieuwe OOTD Boys 44. Lees snel verder en ontdek waar je deze sweater en de rest van de items koopt. 

>> LEES OOK: November Musthaves

OOTD Boys 44

OOTD Boys 44Wat een leuke sweater is dit! Hiermee bezorg je niet alleen jouw kleine spruit een glimlach op het gezicht, maar je zult ook heel wat positieve opmerkingen krijgen vanuit de omgeving. Je koopt de handgemaakte sweater van Ebzo hier voor €34,00.
Wij kozen een carrot jeans van Zara uit voor eronder. Lekker praktisch: hij heeft een verstelbare band aan de binnenkant. Zelf vinden wij dat echt een must omdat de exacte maten altijd zo lastig zijn. Je koopt hem, inclusief de bretels, hier voor €21,95.

Om de look compleet te maken, hebben wij er een paar New Balance schoenen onder gestopt. Deze kunstleren blauwe stappers zijn uit de nieuwe wintercollectie en daarmee lekker warm voor de voetjes. Je koopt ze hier voor €64,95. En tot slot hebben we voor de rugzak van Elodie Details gekozen. Dit is een toffe rugzak voor elke fashionable peuter en kleuter. Je koopt hem hier voor €49,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *