Vandaag hebben we een leuke look voor boys samengesteld voor week 42. We gingen voor een te gekke sweater met tijgers en een toffe broek met sneakers. Wat worden we hier weer blij van. En extra leuk: de sweater is budgetproof! Lees en kijk mee waar je alle items koopt. 

>> Volg ons op Facebook  en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

OOTD Boys # 42

OOTD Boys week 42De sweater met tijgers maakt van jouw kleintje de allerliefste tijger binnen een handomdraai! Hij is van H&M en je koopt hem hier voor €9,99. Hij is ook lekker budgetproof! Wij hebben er een jeans onder gestopt met accenten van ribfluweel. Die is extra cool met de loshangende bretels. Je koopt hem hier voor €19,95.

En nu het kouder weer wordt, is het ook tijd om een winterjas aan te schaffen. Deze parka heeft ons hart gestolen. Hoe gaaf is hij? Zelfs de binnenkant is prachtig! Hij is van het merk Mon Petit Loup. Je koopt hem hier voor €139,95. Hangt jouw maat hier niet meer tussen? Niet getreurd, want deze lijn heeft namelijk nog veel meer moois voor zowel boys als girls.

OOTD Boys week 42Tot slot kozen we voor de Puma Batman sneakers om de look compleet te maken. Op de achterkant staat het Batmanteken, extra cool toch?! Je koopt ze hier voor €49,95.

> LEES OOK: Omslagdoeken

Waar koop jij graag je schoenen voor jouw kleine spruit? Wij struinen het internet dagelijks af maar worden ook graag door geïnspireerd. Leuk als dit dan ook met ons wilt delen we wie weet zie je binnenkort jouw favoriete paar stappers terug in de OOTD Boys!

Happy Sunday!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code