Vandaag worden alle jongensmama’s getrakteerd op een complete look in de OOTD Boys # 40. We hebben een stoer shirt met ‘Trouble maker’ voor je uitgezocht met hieronder een comfy broek met sneakers. Lees je mee welke we hebben geselecteerd en waar je alle items koopt? 

OOTD Boys # 40

Met deze look krijgen we bijna zin in de winter. Het vest vind je bij Mango. Het is van wol en heeft een leuk detail op de capuchon, namelijk een ponton. Je koopt het vest hier voor €22,99. Het shirt is eveneens van Mango en koop je hier voor €5,99. We hebben voor een pull-on broek gekozen, extra comfy. Je koopt hem hier voor €14,99.

LEES OOK: Budget Friday boys

De sneakers zijn van Puma. Ook voor dit najaar hebben Tiny Cottons en Puma weer de handen ineengeslagen. Ze hebben een aantal prachtige exemplaren aan de collectie toegevoegd die stuk voor stuk een juweeltje zijn aan de voeten van jouw kind. Hoe gaaf is dit suède paar? Wij zijn in ieder geval verliefd! Je koopt ze hier voor €74,95. Om de look compleet te maken, hebben we er een mooie cap bij gezocht. Deze is van Z8 en je koopt hem hier voor €17,95.

Volg je ons al op Facebook? Blijf up to date voor alle artikelen en winacties!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *