Het is weer tijd voor … OOTD BOYS 4! Dagelijks struinen wij het internet voor je af op zoek naar de laatste trends en de leukste items voor jou en je kids. Ook afgelopen week zijn we  weer volop op zoek gegaan en hebben we van alles leuks gespot. Zo hebben we onder meer een stijlvolle blouse met tuinbroek gevonden. Lees snel verder wat we nog meer hebben geselecteerd en waar je alle items scoort. Happy shopping! 

>>LEES OOK: Budget Friday Boys week 3

OOTD Boys 4

Ook deze week hebben we weer zoveel leuks op kinderkledinggebied voorbij zien komen.
Onder andere deze blouse heeft ons hart sneller laten slaan. Je koopt hem hier voor €22,95. Ook de tuinbroek is wat ons betreft een pronkstuk. Hij heeft met de blouse eronder net even een wat stoerdere uitstraling. Je koopt hem hier voor €19,95. Om de look compleet te maken, hebben wij er een paar sneakers van Nike bij uitgezocht. Deze zijn afgelopen week gelanceerd. Je koopt het paar hier voor €55,00. Als accessoire hebben wij deze week gekozen voor een rieten hoed. Je koopt hem hier voor €15,50. Laat het mooie weer maar komen!

>> WEEKVLOG 3 gemist? Je kijkt hem hier terug.

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks duizenden volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *