Het is weer tijd voor … OOTD BOYS 3! Dagelijks struinen wij het internet voor je af op zoek naar de laatste trends en de leukste items voor jou en je kids. Ook afgelopen week zijn we  weer volop op zoek gegaan en hebben we van alles leuks gespot. Zo hebben we onder meer een stoere sweater met bijpassende broek gevonden. Lees snel verder wat we nog meer hebben geselecteerd en waar je alle items scoort. Happy shopping! 

> LEES OOK: Budget Friday Boys week 3

OOTD Boys 3

OOTD Boys 3De antracietgrijze sweater heeft een ronde hals en een leuke tekst. Je koopt hem hier voor €9,95. Hieronder hebben wij een jeans uitgezocht. Je koopt hem hier voor €12,95. Om de look compleet te maken, hebben wij er een paar Puma’s bij gekozen. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf maat 20. Je koopt ze hier voor €54,95. En een schooltas van Jeune Premier, voor zowel logeren, sporten en/of school. Altijd handig. Extra praktisch is dat je hem kunt personaliseren op het naamlabel en kunt ophangen met het haakje dat aan de tas zit. Dankzij het kwalitatieve materiaal dat ademt, blijven natte kleren in de zwemzak steeds in perfecte staat. Je koopt hem hier voor €35,00.

>> WEEKVLOG 2 gemist? Je kijkt hem hier terug.

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks duizenden volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!

Tot slot hebben wij leuk nieuws om met je te delen. Afgelopen week is onze tweede vlog online gekomen. Abonneer je op ons kanaal zodat je zeker niets hoeft te missen! Dat doe je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code