Het is weer tijd voor … OOTD BOYS 2! Dagelijks struinen wij het internet voor je af op zoek naar de laatste trends en de leukste items voor jou en je kids. Ook afgelopen week zijn we  weer volop op zoek gegaan en hebben we van alles leuks gespot. Zo hebben we onder meer een stoere sweater met bijpassende broek gevonden. Lees snel verder wat we nog meer hebben geselecteerd en waar je alle items scoort. Happy shopping! 

>> LEES OOK: Bijzonder verhaal: Joyce kreeg pulmonale hypertensie

OOTD Boys 2


We hebben een toffe look voor je gevonden. Ennuh … extra leuk: zowel de pants als de sweater zijn in de sale! De pants koop je hier voor €16,48. De roestkleurige pants hebben wij gestyled met een heerlijke knitted sweater, beide van Small Rags. De sweater koop je hier voor €18,98. We maakten de look compleet met een rugzak van Trixie Baby en schoenen van H&M. De rugzak koop je hier voor €36,90. De suède boots koop je hier voor €29,99.

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks duizenden volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!

Tot slot hebben wij leuk nieuws om met je te delen. Afgelopen week is onze eerste vlog online gekomen. Abonneer je op ons kanaal zodat je zeker niets hoeft te missen! Dat doe je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code