Vorige maand heb ik de leuke webshop ByKels in de spotlights gezet. Kelsey, eigenaresse van de shop, gaf in de Q&A aan dat de nieuwe collectie begin april LIVE zou gaan. En nu is het eindelijk zover! Lees je mee?

ByKels Four Times

De naam van deze te gekke collectie is Four Times, maar waar komt deze naam vandaan? De vertaling van Four Times is ‘vier keer’. Waarom vier keer? Omdat dit de vierde collectie van ByKels is! Een collectie waar pastelkleuren centraal staan en gecombineerd worden met toffe zwart wit prints!

Om een goede indruk van deze collectie te krijgen, deel ik graag deze foto’s! Maar neem vooral ook een kijkje op de website en shop tot en met woensdag 11 april met 15% korting, gebruik hiervoor de code fourtimes!

ByKels

ByKels

ByKels

ByKels

 

ByKels

ByKels

Winactie

Stuk voor stuk geweldige items! En nog leuker is dat wij van Onlinelifestylemagazine 1 item naar keuze mogen weggeven aan één van onze volgers, maar wat moet je daarvoor doen?

  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine.
  • Like de Facebookpagina van ByKels.
  • Laat een leuke reactie achter!

Succes lieve meiden!

Liefs, Joene

6 Comments on Nieuwe collectie ByKels + winactie

  1. O wauw, wat een toffe collectie is dit! Ik wil heel graag een item winnen, al wordt het lastig om te kiezen denk ik ?❤?

  2. Wat een te schattige collectie! Doe graag mee aan deze actie! Gun het iedereen maar zie toch graag van dichtbij hoe mooi het mijn schatje staat:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *