Achter de schermen wordt er hard gewerkt en groeit Online Lifestyle Magazine verder. Ook vandaag wil ik jullie voorstellen aan een nieuwe aanwinst, Bo. Wellicht komt haar naam jou bekend voor als je actief instagrammer bent?! Zij stelt zich vandaag graag aan jullie voor. Zij is mama van een prachtige dochter Sam en ben ontzettend blij om haar aan ons enthousiaste team toe te voegen.

Even voorstellen: nieuwe blogger Bo

Ik ben Bo en kersvers lid van dit tof bloggersteam. Ik ben – forever – 29 en in 2015 getrouwd met mijn highschool sweetheart Ruben.

Bo

Onze trouw (fotografie Maitha Lunde)

Sinds 2016 vormen Ruben en ik een echt gezinnetje samen met onze dochter Sam. Zij is, op 3 dagen na, 1 jaar na onze trouw geboren. We wonen met ons drietjes in een tof rijhuis dichtbij het centrum van Hasselt. (Belgisch Limburg)

Bo

(fotografie Memoreis Forever)

Ik werk fulltime als medisch afgevaardigde en heb ook een eigen zaakje opgericht (Blush and Blend) waarmee ik me gespecialiseerd heb in bruidsmake-up en hairstyling.

Bo

Make-up is mijn passie (fotografie Maitha Lunde)

Wat kunnen jullie van Bo verwachten?

Een tijdje geleden vroeg Judith me of ik voor Online Lifestyle Magazine wou bloggen. Ik heb even getwijfeld. ‘Ik bloggen? Kan ik dat wel? Heb ik überhaupt iets leuk te vertellen?’… Maar ik dacht ‘ach ja, waarom niet’.

Sinds ik mama ben, lees ik regelmatig blogs over reizen met baby’s, kinderkamerdecoratie, verzorging…. De tips en tricks van andere mama’s hebben me al vaak geholpen. Dus wie weet kunnen mijn eigen ervaringen jou ook verder helpen.

A positive mind is the key to a happy life

Als persoon sta ik positief in het leven en probeer te genieten van iedere dag. Zelfs wanneer het wat tegenzit zal ik me altijd focussen op het goede en dat wil ik graag overbrengen. 

‘One picture says more than a thousand words’

Ik deel mijn verhaal het liefst aan de hand van foto’s, veel foto’s! Sinds de geboorte van Sam ben ik namelijk een echte ‘photomaniac’ geworden. Dat kan je zien aan mijn Instagram account @ourthreeoflife. Mijn man wordt er soms een beetje zot van.

‘photomaniac’  

Veel leesplezier

liefs

Bo

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *