Goed nieuws want ik mag vandaag een nieuwe topper voorstellen, An. Deze Belgische mama heeft al blogervaring en is moeder van 2 kids. In het dagelijks leven is zij tekenaar en ontwerper. Maar ze oefent ook met passie haar bijberoep als fotografe uit. Kortom een bezige mama die volop leuks met ons zal gaan delen op de blog. En wat ben ik blij met haar!Zij stelt zich eerst aan ons voor.

Even voorstellen: nieuwe blogger An

An

Mijn naam is An en ik ben een single mama van twee superhelden die ik thuis ook gewoon Damascus (jongen van bijna acht) en Alexis (meisje van zes) mag noemen 🙂                     Zelf ben ik inmiddels alweer 35 jaar, niet oud, maar toch ook niet echt piep jong meer 🙂

In 2015 mocht ik mijn blogcarriere starten bij Mama-to-the-max. Van Marjon kreeg ik mijn eerste kans in de blogwereld en daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor! Net omdat mijn blog carriere gestart is op het moment dat ik aan een nieuwe hoofdstuk in mijn leven begon. Na inmiddels bijna twee jaar, heb ik toch wel de smaak enorm te pakken. En zo kwam ik bij een oproepje van Judith terecht. Ik ben Judith heel dankbaar om mij in haar team van bloggers op te nemen en kijk er naar uit om ook het publiek van OLM mee te nemen in het nieuwe leven waar ik me in bevind.  Ik zal dus vooral schrijven vanuit mijn ervaring als single mama, maar ook hoe we (ik en de ex) de opvoeding van onze kinderen aanpakken.

An

Hoofdberoep

Van hoofdberoep ben ik ontwerper/tekenaar voor een bureau wat zich vooral bezig houdt met de aankleding van openbare gebouwen en grote kantoren.  Daarnaast heb ik nog een bijberoep, namelijk fotografe. Mijn bedrijfje Family Stories Photography specialiseert zich in gezinsfotografie. En als dat alles nog niet genoeg is, dan geef ik ook nog spinning les en ben ik blogger 🙂

Genieten met de kinderen

Ik geniet voor 300% van de momenten dat de kinderen bij mij zijn. Dan absorbeer ik alles als een spons en probeer het zoveel mogelijk vast te houden (lees: ontelbare foto’s en schrijfsels doorheen ons huis) voor de momenten dat ze bij hun papa zijn.

AnAn

Wat kunnen jullie van An verwachten?

Voor later: geniet van mijn blogs, laat je inspireren, kracht bijbrengen, nadenken. Ik vind het overigens super leuk om jullie reacties te lezen, dus laat maar komen!

Voor nu:  Veel liefs !!

An

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *