Goed nieuws voor alle Zaraliefhebbers! Naast een prachtige collectie voor onder andere linnengoed heeft Zara nu ook een nieuwe lijn uitgebracht van wasmiddel en wasverzachter.Sinds kort heeft Zara Home ook een eigen wasmiddel en wasverzachter lijn uitgebracht. Het bestaat uit verschillende geuren, namelijk Wild bamboo, Tuberose bouquet, White jasmine en speciaal voor de allerkleinsten de babylijn. Verpakt in een mooie fles en heerlijke geuren zeker de moeite waard om eens te proberen.zara wasmiddel

Overzicht Wasmiddel en wasverzachter

Het leuke van Zara vind ik dat er aan werkelijke alle details wordt gedacht. Deze fles is toch alleen al super hip om te zien? Er zijn in Nederland diverse Zara home winkels onder andere in Rotterdam maar je kunt uiteraard ook altijd via de webshop je producten bestellen. Bij deze een greep uit de nieuwe collectie:

zara home wasmiddel

Deze fles Wild bamboo kost 11,99 en je koopt hem hier.zara wasmiddelDeze fles wasverzachter kost 11,99 en je koopt hem hier.

zara home wasmiddel Deze fles koop je hier voor 11,99.

En tot slot de babylijn. Ook hiervan kan je ook zowel een wasmiddel als wasverzachter kopen.wasmiddel zara babyJe koopt ze hier voor 11,99 per stuk.

Van elke lijn kan je zowel de wasmiddel als de wasverzachter kopen.

Foto credits: Zara Home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code