Nieuw op de blog! Je zult ongetwijfeld gemerkt hebben dat de blog hard is gegroeid het afgelopen jaar. Al dat mooie werk kan ik natuurlijk niet alleen. Ik werk met veel liefde dagelijks aan de blog en krijg hierbij hulp van 23 lieve en enthousiaste meiden. De komende dagen delen wij onze jaarafsluiting met jullie. Vandaag ‘jaarafsluiting 2’ met Jacolien en Sabine. Lees je mee?

Jaarafsluiting 2 door Jacolien en Sabine

Jacolien

Onze topper Jacolien:

Blogger Jacolien is 28 jaar oud, inmiddels bijna 2 jaar getrouwd met Ronnie, mama van Femm en woonachtig op een boerderij. In het dagelijks leven is Jacolien werkzaam als verpleegkundige en runt zij haar eigen praktijk: Trainer Hormoonfactor Jacolien. Daarin is ze werkzaam als hormoonfactortrainer, orthomoleculair specialist en voedingsdeskundige. Tot slot werkt Jacolien op freelance basis als model. Jacolien vindt het leuk om over uiteenlopende onderwerpen te bloggen, zoals lifestyle, health, healthyfood, fashion, beauty, kids, decoration en living. Jacolien hoopt dan ook in 2018 weer maandelijks een blogpost te publiceren. Vind je het leuk om meer te zien van Jacolien of haar bedrijf? Volg haar dan zeker op Instagram.

jaarafsluiting

1) Wat was jouw hoogtepunt van 2017?
Het hoogtepunt van dit jaar is het opstarten van mijn eigen bedrijf, waar ik tot op heden erg veel voldoening uit haal en met enorm veel plezier mijn werkzaamheden verricht.

2) Wat is het leukste dat je met OLM hebt meegemaakt?
Het leukste dat ik met Onlinelifestylemagazine heb meegemaakt is het schrijven van reviews over diverse producten en de steun, support en liefde die ik van mijn collega-bloggers heb mogen ontvangen.

3) Welke webshop vind jij het leukste?
De leukste webshop voor kids vind ik op dit moment de Gele Flamingo, waar ik al hele leuke items heb gekocht zoals onder andere een wishbonebike en een balpitt voor onze dochter Femm.

Voor de dagelijkse gebruiksvoorwerpen en artikelen zoals luiers, billendoekjes etc. ga ik meestal naar Bol.com. Daar hebben ze regelmatig aantrekkelijke acties. En het wordt bovendien snel aan huis bezorgd. Echt ideaal! Zeker als je net als ons op het platteland en dus ver van de grote stad woont.

4) Hoe ziet voor jou de perfecte kerst eruit?
De perfecte kerst houdt voor mij in: een goede gezondheid, geluk en liefde. Maar ook samen zijn met mijn geliefden, genieten van elkaar en ons gezin en uitgebreid ontbijten, lunchen en dineren. Daarnaast kan ik enorm genieten van de kerstboom, de kerstdecoratie en dus eigenlijk de hele kerstsfeer in huis.

jaarafsluiting

5) Heb je persoonlijke goals en/of voornemens voor 2018?
Een van mijn persoonlijke goals voor 2018 is het verder uitbreiden van mijn praktijk, zodat ik nog meer mensen kan begeleiden en helpen op het gebied van voeding, suppletie, gezondheid, lifestyle, psyche, mindset en training. Daarnaast wil ik parttime als verpleegkundige blijven werken, omdat ik ook uit dit werk veel voldoening haal. Tot slot wil ik iedere maand een blogpost publiceren voor Onlinelifestylemagazine over uiteenlopende onderwerpen.

Via deze weg wenst Jacolien iedereen prettige feestdagen en een gezond, gelukkig en liefdevol nieuwjaar!

LEES OOK: 5 tips om leuke (kerst) foto’s te maken

Sabine

Onze topper Sabine:

Blogger Sabine is 31 jaar en woont samen met haar man en zoontje Sam (3 jaar). Ze gaat graag op pad met haar gezinnetje en vindt het heerlijk om af en toe even tijd voor zichzelf in te lassen door iets met vriendinnen te gaan doen. Sabine blogt met name over haar zoontje Sam. Komend jaar gaat hij naar school, iets waar hij heel veel zin in heeft. Maar hoe dat is voor mama? Dat kunnen jullie gaan lezen in 2018! Ben je benieuwd? Hou de blog in de gaten en volg haar op Instagram life.of.bien.

jaarafsluiting

1) Wat was jouw hoogtepunt van 2017?
Uiteraard is dat al het leuks dat ik met mijn twee mannen ondernomen heb. Maar mijn ‘me-time to the max’ moment staat ook hoog in de lijst. Ik ging even op vakantie naar Ibiza samen met een vriendin. Even echt volledig de tijd voor jezelf durven te nemen is heel waardevol!

2) Wat is het leukste dat je met OLM hebt meegemaakt?
In september mocht in naar het Red-Rag fitting event om samen met Sam nieuwe schoenen aan te laten meten en uit te zoeken. Dit was een geslaagde avond en wat is Sam nog steeds blij met zijn stoere stappers!

jaarafsluiting

3) Welke webshop vind jij het leukste?
De leukste webshop vind ik de Gele Flamingo. Hier kun je echt alles vinden op het gebied van kids. Ik heb er onlangs bijvoorbeeld veel leuke accessoires gekocht voor Sam zijn nieuwe kamer. Ook koop ik er regelmatig kleding voor Sam.

4) Hoe ziet voor jou de perfecte kerst en Oud en Nieuw eruit?
Wij houden het met kerst graag “rustig”. Op kerstavond gaan we altijd naar opa en oma, waar we lekker eten en er cadeautjes onder de boom liggen. Sams meest favoriete moment van kerst natuurlijk… cadeautjes! Op eerste kerstdag gaan we, na een brunch bij opa en oma, met zijn drietjes naar de Winter Efteling. Vorig jaar zijn we hier voor het eerst naartoe gegaan. Heerlijk om onszelf onder te dompelen in de sprookjes in kerstsferen, lekker even met zijn drietjes. Op tweede kerstdag gaan we altijd met de familie eten. Een lekkere drukke boel, wat toch ook wel weer bij kerst hoort.

Tussen kerst en oud en nieuw hebben we altijd nog een kerstdiner met de hele familie van mijn vader. Dit is echt “op chic”, zoals wij dat noemen. Het zilver wordt gepoest en de tafelkleden worden speciaal naar het textiel museum in Tilburg gebracht om er weer mooi uit te laten zien voor kerst.

Met oud en nieuw gaan we lekker met vrienden en de kids een paar dagen weg.

5) Heb je persoonlijke goals en/of voornemens voor 2018?
Mijn goal voor 2018 is om een nieuwe leuke baan te vinden. Daarnaast heb ik het voornemen om er weer een fijn jaar van te maken met ons gezinnetje en de mensen om ons heen. Ik wil leuke dingen doen en genieten van het leven. Om ons heen zien we steeds meer dat geluk ook echt op de proef gesteld kan worden. Dus geniet en vind elkaar allemaal eens een beetje meer lief! Dat vind ik een mooie jaarafsluiting!

Morgen delen twee andere toppers hun jaarafsluiting. Houd de blog dus goed in de gaten!

 

 

1 Comment on Nieuw: jaarafsluiting 2 door Jacolien en Sabine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *