Nieuw op de blog! Je zult ongetwijfeld gemerkt hebben dat de blog hard is gegroeid het afgelopen jaar. Al dat mooie werk kan ik niet natuurlijk niet alleen. Ik werk met veel liefde dagelijks aan de blog en krijg hierbij hulp van 23 lieve en enthousiaste meiden. De komende dagen delen wij onze jaarafsluiting met jullie. Vandaag bijten Joene en Tina de spits af met ‘jaarafsluiting 1’. Lees je mee? 

Jaarafsluiting 1 door Joene en Tina

Joene

Onze topper Joene:

Blogger Joene is 31 jaar en woont samen met haar man en twee kindjes Yuna en Otis. In het dagelijks leven werkt zij parttime als management assistant en daarnaast als shopping advisor voor MILK Copenhagen. Joene blogt graag over kidsfashion en hoopt dit ook volgend jaar voort te zetten voor OLM. Vind je het leuk om meer te zien van Joene en haar kids? Volg haar dan zeker op Instagram!Jaarafsluiting 1
>> LEES OOK:
1) Wat was jouw hoogtepunt van 2017?
Wat ik ontzettend leuk vind aan afgelopen jaar, is de stap die ik samen met mijn zusje gemaakt heb om naast ons werk iets in de kidsfashion te gaan doen.
Sinds afgelopen zomer werk ik als shopping advisor en het is superleuk om dit naast mijn huidige baan te doen! Eind februari komt de SS18 collectie uit. Hou dus zeker onze Facebookpagina in de gaten. En mocht je een shopping party willen organiseren bij jou thuis of gewoon lekker komen snuffelen, stuur mij dan een berichtje via social media of mail naar jvj@milkcopenhagen.com.
2) Wat is het leukste dat je met OLM hebt meegemaakt? 
Voor mij is dat het contact met Judith, de oprichtster van OLM. Dat is de afgelopen maanden enorm gegroeid en ik vind het superleuk om haar te helpen om van OLM echt hét mama platform te maken.
 
3) Welke webshop vind jij het leukste?
Lastig lastig, want er is zoveel! Maar dan ga ik toch voor Mingo kids. Elk seizoen slaag ik daar weer voor beide kids. De stoffen, de kleuren, de fit … Alles klopt en is heel fijn te combineren met andere merken.
 
4) Hoe ziet voor jou de perfecte kerst eruit?
Gewoon lekker thuis met het gezin en familie inclusief kerstfilms, lekker eten en goede wijnen!jaarafsluiting 1
 
5) Heb je persoonlijke goals en/of voornemens voor 2018?
Ik ben niet echt van de voornemens, maar ik heb wel een persoonlijk goal gesteld. Ik ben geneigd om alles zelf te willen doen, controle te houden, niets uit handen te geven.
Dat kan ook anders! Dus probeer ik de teugels een beetje te laten vieren en niet altijd te hoge eisen te stellen aan mijzelf. Wish me luck!

Tina

Onze topper Tina:

Blogger Tina is 36 jaar en woont samen met haar man en twee kindjes Stefano en Esteban in Duffel – Belgie. Ze is een professionele opruimcoach en gaat dus dagelijks de baan op om gezinnen te helpen orde te creëren en georganiseerd door het leven te gaan.
Ze blogt natuurlijk over alles wat met opruimen en structuur aanbrengen in je woning te maken heeft en ze gaat dit zeker volgend jaar ook nog verder doen. Als kers op de taart zal ook haar boek “Mijn Opruimboek” gepubliceerd worden eind februari 2018.

1) Wat was jouw hoogtepunt van 2017?
Het hoogtepunt van 2017 is de manier waarop mijn “365x opruimen”-groep uitgroeide van een bescheiden vriendenclubje tot een ware community van nu bijna 10.000 leden.

2) Wat is het leukste dat je met OLM hebt meegemaakt?
Het leukste met OLM was de ontmoeting met Judith in mei 2017! We spraken af in het station van Rotterdam om elkaar te leren kennen. Het klikte direct en een samenwerking was geboren.

> LEES OOK: Sparkling accessoires

3) Welke webshop vind jij het leukste?
Mijn taak is juist ervoor te zorgen dat er niet te veel het huis binnenkomt ;-). En dus is dit niet helemaal van toepassing.

.4) Hoe ziet voor jou de perfecte kerst eruit?
Kerst is mijn absolute lievelingsperiode in het jaar, omdat een huis moet staan voor gezelligheid en warmte.

.5) Heb je persoonlijke goals en/of voornemens voor 2018?
Mijn doel voor 2018 is om zoveel mogelijk gezinnen een rustige omgeving te bezorgen waarin routines centraal staan. Mijn voornemen voor 2018 is om extra tijd te spenderen met mijn gezin, want 2017 is zeer druk geweest.

Vind je het leuk om Tina en haar opruimacties te volgen ? Volg dan zeker Quali-time op Facebook en Instagram of sluit je aan bij haar opruimgroep “365x opruimen”.

Morgen delen twee andere toppers hun jaarafsluiting. Houd de blog dus goed in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code