Als je de naam ‘Kaos Endeløs Wall Bars’ leest, gaat er wellicht een belletje rinkelen? Het zal iets Deens zijn, waarschijnlijk. En wij hebben inmiddels geleerd dan het dan heel vaak heel mooi moet zijn. In dit geval is dit zeker weer zo. Dit is een must om iedere baby- en kinderkamer een upgrade te geven. Lees daarom snel verder. 

>> LEES OOK: OOTD Boys

Kaos Endeløs Wall Bars

De prachtige stijlvolle KAOS Endeløs wall bar van Kaos uit Noorwegen. De mogelijkheden zijn eindeloos (Endeløs)! KAOS Endeløs is een gepatenteerd meubelsysteem met volledige flexibiliteit en een mooie serie bijpassende accessoires. In deze horizontale opstelling van Endeløs krijg je decoratieve opbergruimte voor je muur. Je kunt alles op de muurstaven hangen. Ze kunnen worden gemonteerd in de kinderkamer, de woonkamer, de gang of zelfs de badkamer. 

Hij is niet goedkoop, maar dan heb je wel een heel mooi accessoire. Je koopt hem hier voor €235,00.  Hij kan op elk type muur worden gemonteerd met behulp van geschikte pluggen. Elke module is 60 x 60 cm en in theorie kun je zoveel modules toevoegen als je wilt, boven op elkaar of naast elkaar. KAOS Endeløs-accessoires moeten afzonderlijk worden gekocht. Dat is dan wel een beetje jammer dat dit niet bij de prijs is inbegrepen …

Trouwens ook erg leuk om verticaal op te hangen. Zo kan je hem gebruiken als bijvoorbeeld klimrek.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code