Afgelopen week was ik de gelukkige om de Naif handcare te mogen testen. Wat een heerlijke product is dit. Niet alleen ik ben fan maar het is zelfs een feest voor Olivia om haar handen te wassen.Ik heb een week de handzeep getest en kan wel zeggen dat mijn handen super zacht aanvullen. Het maakte hierbij niet uit of ik dit een paar keer per dag deed of heel vaak. De zeep is verpakt in een handig pompje wat makkelijk in gebruik was.naif handcare

Naif handcare

De natuurlijke handzeep reinigt, maar is tegelijkertijd zacht voor de huid. Het maakt hierbij, zoals ik heb ervaren, niet uit hoe vaak je je handen wast. Dit komt door de hydraterende glycerine die erin verwerkt is. Een ander groot voordeel is dat Naif handcare geen schadelijke of irriterende ingrediënten bevat en is dermatologisch getest. Hierdoor ook geschikt voor droge huid of eczeem.

Unicef

Naif heeft niet alleen een commercieel doel voor ogen maar denkt ook aan het goede doel. Voor ieder verkochte handzeep doneert Naif namelijk aan Unicef. Jaarlijkse overlijden er miljoenen kinderen onder de 5 jaar. Vaak aan ziektes die eenvoudig te voorkomen zijn. Unicef zet zich voor de volle 100% in om dit sterftecijfer te laten dalen.

Je koopt de Naif handcare hier voor 7,95. Naast deze handzeep verkopen zij ook heerlijke andere producten zoals zonnebrand, shampoo, bodylotion, billen crème en nog veel meer. Deze vind je ook terug in de webshop.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *