Tegenwoordig zijn muurstickers helemaal hip! Je ziet de leukste voorbij komen voor de kinderkamer. Je kunt ze kopen in allerlei maten en je ziet de leukste prints voorbij komen. Ik heb de leukste voor je op een rij gezet.

Tips voor muurstickers

Bij de winkel Grasonderjevoeten koop je de leukste muurstickers. Zij verkopen mooie originele muurstickers van Pomlebonhomme (POM) en Lilipinso uit Frankrijk. Ze verkopen kleine-, medium-, alfabet- en meetlat muurstickers. Ook zijn ze onderling superleuk om te combineren. muurstickers verenDe Flamingo veertjes als muursticker van Lilipinso zijn ontworpen door Lucie Bellion. Voor echte meisjes kamers een musthave! Erg lief en zoet zoals op de site omschreven. Je koopt ze voor 12,50. Het zijn 16 veertjes variërend in grootte van 4 tot 6 cm. Je koopt ze hier.

Ook met deze sterren kan je de kinderkamer prachtig versieren. Met een klein subtiel detail creëer je een groots romantisch effect in je kinderkamer.muurstickers sterrenDe stickers kosten 12,50 per set en je koopt ze hier.

Deze leuke hartjes van POM zijn per 50 stuks te koop voor 15 euro. Je wordt hier toch direct verliefd op?! muurstickers hartjesDe hartjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en je koopt ze hier.

De alfabet stickers zijn ook te gek. Je kunt ze eindeloos combineren. Ze zijn per stuk te koop voor 2,50 en je koopt ze hier.muurstickers alfabet

Deze mooie XL sticker van flamingo’s zijn ook echt een aanrader. De sticker is 85 cm hoog en 64 cm breed.muurstickers flamingoJe koopt deze beeldige sticker voor 69,50 en je koopt hem hier.

En wat vind je dan van deze te gekke sticker? Je kunt hem gebruiken als meetlat of groeimeter. In de boom zitten allerlei dieren zoals muisjes, vogeltjes, paddenstoelen, een uil, eekhoorntje en wolkjes en regenboog.muurstickers meetlatJe koopt deze te gekke muursticker voor 54,50 en je koopt hem hier.

Foto credits: grasonderjevoeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code