Wanneer je een babyshower organiseert wil je dit natuurlijk tot in de puntjes organiseren. Met Pinterest kom je een heel eind voor inspiratie. Gelukkig kan je in leuke babyshop essentiële dingen komen om dit tot een geweldig feestje te maken. Zo kan je leuke invulkaarten kopen. Maar ook chocoladerepen voor ‘mom to be’ en slingers met de uitgerekende datum. Ik deel graag mijn tips.

4x musthaves voor babyshower

Mijn vriendin had nadrukkelijk aangegeven dat mocht er een babyshower komen deze vooral gezellig moest zijn en ongedwongen. We hebben besloten om een lunch in Rotterdam te gaan doen. De lunch bestaat uit drie verschillende gerechten met broodjes. Wij zijn er al eerder naartoe gegaan om onze tafel te versieren met servetten, ballonnen en slinger.

De eerste tip die ik graag deel zijn de invulkaarten van Kekstyle. Deze kaarten bevatten allemaal leuke vragen over de toekomstige baby en hiermee onmisbaar op elke babyshower.  Je vindt hierop allerlei vragen zoals de verwachte kleur ogen, haar, geboortedatum en er is een mogelijkheid voor om een wens voor de baby op te schrijven.musthaves babyshowerJe koopt deze kaarten hier voor 6,95. Elk pakketje bevat 10 invulkaarten.

Verder kan je bij Mamakaart terecht voor leuke chocoladerepen met tekst ‘geluksmomentje voor mom to be’.musthaves babyshower Deze koop je hier voor 4,50, inclusief chocoladereep.

Naast deze leuke repen verkoopt Mamakaart ook hele mooie ballonnen met de tekst ‘Hello Cute baby’. Deze zijn zwart/wit dus dat is ook handig wanneer het geslacht nog niet bekend is. musthaves babyshowerJe koopt de ballonnen hier. Ze zijn verpakt in een zakje á 10 stuks.

Bij Printcandy kan je zelf een vlaggetjes lijn samenstellen. Deze kan je doen met bijvoorbeeld de uitgerekende datum. Ook kan je de kleuren zelf samenstellen. Super origineel toch?! Je koopt een printbare versie je zelf zo vaak als je wilt kunt uitprinten. musthaves babyshowerJe bestelt de slinger hier voor slechts 3,50 euro.

 

/Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Mamakaart.nl en Kekstyle.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code