In iedere kinderkamer zijn deze musthaves te vinden. Ik heb het over dieren. Van pluche knuffels tot posters, bedenk het en het is verkrijgbaar. Hoe leuk is het om bij het inrichten van deze kamer een dier (misschien wel zijn of haar favoriete dier) extra aandacht te geven?! Wat betreft dieren op een kinderkamer is er veel keuze. Ik heb vast een drietal dieren die momenteel echte musthaves zijn voor kinderkamers voor jullie geselecteerd. 

 

Magisch

Laten we beginnen met het feit dat dit dier natuurlijk niet echt bestaat. Ik heb het over een eenhoorn. Een echte hit is deze de eenhoorn zeker! Op Instagram vliegen de opblaasbare eenhoorn zwembanden je om de oren. Eenhoorns zijn niet alleen schattig, ze hebben iets magisch over zich. Ik noem een voorbeeld wat ik laatst zelf meemaakte. Het feit dat mijn dochtertje van 2,5 jaar laatst haar ijshoorntje op haar hoofd hield en paardengeluiden makend de straat op ging, zegt genoeg.

Dromerige eenhoorns

Dromen mag je van niemand afpakken. Paarden en eenhoorns vindt mijn dochter gewoon fantastisch. Musthaves of niet, bij ons staat haar kamer voorlopig nog vol met deze lieve diertjes.
In de kinderkamers zijn deze schatjes echte musthaves. Je kan hier helemaal los gaan met deze obsessie voor eenhoorns.

Musthaves eenhoorn

Eenhoorn poster (50 x 70 cm) is verkrijgbaar bij liefenklein.nl en het schattige lampje is verkrijgbaar via Bol.com

musthaves eenhoorn

Gouden porseleinen juwelendoosje is te bestellen bij Vtwonen . Het pluche hoofd is van liefenklein.nl en is hier te bestellen


Musthaves eenhoorn

Een eenhoornknuffel mag natuurlijk niet ontbreken, deze is hier te bestellen. Dit slingertje is een finishing touch voor ieder kamertje. Hier is hij verkrijgbaar.

Nieuwe bewoners

We konden al niet meer om ze heen en sinds de komst van Wu Wen en Xing Ya helemaal niet meer. Ik heb het natuurlijk over de panda’s die vanuit China naar Nederland gekomen zijn. Haal ze bij jou in huis!

Zwart en wit musthaves in huis

Panda’s hebben door de mooie zwart-wit tekening een herkenbaar uiterlijk. Op verschillende manieren kan je panda’s terug brengen in baby- en kinderkamers. Een kamer die je liever wit wil houden is een prima optie. Zwarte accenten en hier een daar een panda’tje toevoegen. Je hebt op een vrij simpele manier een echte panda thema kamer. Meer fan van kleur? Door hiervoor te kiezen en verschillende items uit dit rijtje zou toepassen ben je met deze musthaves helemaal klaar!

Panda slingertje is via Roozje.nl te bestellen. Opbergen wordt met kinderspel met dit speelkleed en opbergzak. Verkrijgbaar via Mevrouw Schaap.


Nachtlampje in een kinderkamer is nooit een overbodige luxe, hij is hier verkrijgbaar. Grafisch en onwijs stoer, een panda kussen staat overal mooi. Hij is te koop bij Studio Bluebird.


Vuile was, rommeltjes of speelgoed, alles past in deze fantastische wasmand. Deze is hier verkrijgbaar. Een lief postertje mag niet ontbreken, deze is hier te bestellen.

Haai alarm

Last but not least, de haai. Een aantal weken geleden ging bij ons de deurbel en één van mijn buurmeisjes stond op de stoep. Met haar Ranger badge om en flyers in haar handen vertelde ze mij over het verdwijnen van de haaien uit de oceanen.
Haaien staan niet bij mij in de top 5 van favoriete dieren. Nee, deze dieren staan absoluut niet op mijn lijstje om in het echt te zien. Knuffels of knuffelen moet ik helemaal niet aan denken. Ik heb überhaupt nooit van haaien knuffelen gehoord, dat ter zijde. Ik hoorde dat er elke 3 seconden een haai gedood wordt. Dit zette mij aan het denken. Hier moest ik iets mee doen!

In het zonnetje

Wat is er mooier om deze dieren in het water, uuhh ik bedoel, in het zonnetje te zetten. Ze horen met recht thuis in het rijtje musthaves.
Een gewicht van 2250 kg kunnen haaien makkelijk halen. Haaien hebben 300 tanden en kunnen 6 meter lang worden. Met recht zijn het niet bepaald ‘gezellige’ dieren, maar een prachtig plekje in een jongen,- of meisjeskamer verdienen ze zeker. De items die ik geselecteerd heb zijn echt te leuk voor woorden.

Deze getekende haaien poster is een echte musthave. Je hoeft niet voor een poster te gaan. Canvas, hout en er zijn nog veel meer opties. Klik hier voor alle opties. De pluche haaienkop is hier verkrijgbaar.

Een stoer dekbedovertrek maakt het natuurlijk af, deze grafische variant is van de Hema. Wat zijn deze wasmanden. Ze zijn hier te bestellen.


Schoolbordsticker is van Peron11. Een vloerkleed en haaienpak in één. Dubbel zo leuk dus, hij is hier te bestellen.

Liefs, Lisa

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 Comments on Musthaves; Eenhoorns, panda’s en & veel haaien

  1. Wat een super gave dingen, de panda en haai zouden hier zeker in de smaak vallen. Volgens mij kreeg ik laatst een foto van mijn neefje in Amerika die onder een haaien dekbed lag.

  2. Dank je voor je reactie Lodi. Super te lezen dat deze items ook bij jou in de smaak vallen. En wat toevallig van jouw neefje, hij is een trendsetter! X Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code