Elke week deelt een leuke mama haar ervaringen in de rubriek ‘Q&A Moms’ op de blog. Een van de vragen die hier gesteld wordt, is: ‘Wat is een onmisbaar item?’ De meeste mama’s zijn het hier unaniem over eens: een swaddle of hydrofiele doek staat vaak bovenaan het lijstje. Wij lichten vandaag de nieuwe swaddles van Tuutsjes uit: Ze zijn extra groot, van een mooie kwaliteit en komen in leuke kleurtjes. Bovendien zijn ze ook nog eens mooi geprijsd.

>> LEES OOK: Regenjassen van Gosoaky

XXL Swaddle

Tuutsjes, een shop waar wij groot fan van zijn, heeft haar collectie recent uitgebreid, namelijk met XXL hydrofiele stranddoeken. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een formaat van 200 x 135 cm. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren en prints.

Omdat de hydrofiele doeken niet alleen voor de allerkleinsten fijn zijn, maar ook voor volwassenen, worden ze ook in het formaat van een eenpersoonslaken gemaakt. Ze zijn dus ideaal om onder slapen bij warm weer, om mee naar de sauna te gaan, op het strand te liggen of om als sjaal of handdoek te gebruiken. Kortom, ze zijn multifunctioneel. Je koopt deze musthaves hier voor €19,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *