Een nieuw jaar en dus reden voor uitbreiding en nieuwe topics. Onder andere “Mommy´s News’. Dit wordt een topic met laatste nieuws over de sterren op gebied van zwangerschap, babynieuws, laatste nieuws over leuke shops en meer. Deze week de aftrap met leuke babynieuws van Rafael van der Vaart en zijn vriendin, Barbara de Loor is in verwachting van haar tweede kindje en meer.mommy´s news

Laatste babynieuws in Mommy´s News

Allereerst het babynieuws wat je waarschijnlijk niet is ontgaan; Rafael van der Vaart en zijn vriendin Estevana Polman verwachten hun eerste kindje. Super spannend en wij zijn dan ook ontzettend blij voor hen. Hoe ver ze is in haar zwangerschap, is nog niet bekend.

Ook Barbara de Loor, de oud schaatser, is in de zevende hemel met de zwangerschap van haar tweede kindje. Ze maakte het super leuk bekend door veiligheidsspelden op haar social media kanalen te plaatsen. Zij is al moeder van Tim (2012).mommy´s newsOok Janet Jackson is afgelopen week bevallen van haar eerste kindje. De 50-jarige zangeres is moeder geworden van zoon Eissa.

Volgende week vast meer leuk baby news want er komen een paar hele leuke mama´s aan!

Shopnieuws in Mommy´s News

Recent is de nieuwe lijn van Done by Deer gelanceerd. Hij komt nu langzamerhand ook op de Nederlandse markt en hier zijn wij ontzettend blij mee. Ik schreef er een artikel over. Done by Deer

Sale in de winkels:

De Sale is in volle gang. Dit is altijd heerlijk shoppen toch?! Zo heeft Mango deze week 50% op heel veel artikelen. Wist je dat ze ook super leuke babykleding hebben? Ik kwam hier zelf pas achter toen Olivia al een jaar was. Ik zag het nergens in de winkels maar bleek wel online en op de Mango app verkrijgbaar. Ook Zara heeft nu prachtig geprijsde items voor je kids.

Foto credit’s: Barbara de Loor, Done by Deer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *