De kerstoutfits liggen amper weer in de kast, of wij staan alweer te popelen om nieuwe outfits te scoren voor aankomend voorjaar! Wat is helemaal hot in 2018 en welke kleuren zetten zich voort? Benieuwd naar de nieuwste modetrends voor kids? Je leest het in deze blogpost!

>> LEES OOK: Dekbedovertrekken voor girls

Nog even bewaren…

Ben je van plan de kasten van je kids eens even flink ‘uit te mesten’, wacht dan nog even met het wegdoen van kleding met streepjes, de kleur rood, donkerblauw en okergeel. Deze kleuren kenden we al van de wintercollectie van 2017 en streepjes zijn ook in 2018 nog helemaal leuk!

modetrends kids 2018

What’s new

Bij de voorjaarscollectie voor kids ga je steeds meer kleuren met elkaar gecombineerd zien. Supervrolijk dus! Ook zie je dat het onderwerp ‘natuur’ centraal staat. Daarbij horen aarde- en natuurtinten zoals zand, wit, blauw, zalm, zachtroze en veel groen. Deze kleuren worden gecombineerd met de hierboven genoemde kleuren die we dus al kennen vanuit 2017. Hey, dat is nog eens makkelijk! Qua prints ga je vooral tropische en culturele prints tegen komen! Denk dus aan palmbomen, bloemen, tropische vogels, dierenprints en landschappen. Wat ook heel gaaf is, is dat je deze onderwerpen niet alleen in de vorm van prints gaat tegenkomen maar, ook als geborduurde applicaties: patches. Stoer dus!

modetrends kids 2018

Streepjes en roezels!

Yes, ook onze kleintjes kunnen weer als kleine zebra’s voor de dag komen, want streepjes zijn in 2018 wederom niet weg te denken. Daar zijn we blij mee, want streepjes zijn gewoon leuk, punt.
Ja, en dan de roezels, of ook wel ‘frills’ genoemd. De één vind ze vre-se-lijk, de ander echt té leuk. Je zag ze in het najaar van 2017 al voorbijkomen, vaak aan de mouwen. Deze typisch meisjesachtige trend zet zich zeker voort in 2018, dus wie er niet van houdt … misschien toch maar aan wennen?

modetrends kids 2018

Zo, nu hebben jullie weer een nieuwe dosis mod- inspiratie kunnen opdoen voor 2018. Succes met het maken van de keuzes, dat zal niet meevallen ;-).
Oja, en wat betreft die patches: die kun je ook zelf kopen bij stoffenwinkeltjes en bevestigen op bestaande kleding. Crea bea!

Benieuwd naar onze favo shops? Die vind je hier.

Liefs, Lonneke

>>TIP: Wij zijn ook actief op YouTube. Elke zondag komt hier een vlog online. We vinden het leuk als je ons hier volgt. Abonneren kan hier, dan mis je geen enkele video meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code