Afgelopen week was week 5 van MKBM. Omdat de afgelopen weken zo hectisch waren en zoveel stress geweest had ik besloten om nogmaals week 4 te doen. Hoe ging deze week? Waar liep ik tegenaan en hoe gingen de oefeningen? En natuurlijk wat is het resultaat? Een hoop vragen waar ik je ook deze week een antwoord op geef.

Week 5 MKBM

Deze week was een drukke week met hard werken en weinig slaap. Nu ik mij bewuster ben van wanneer ik vermoeid raak wil gaan snaaien probeer ik naar alternatieve te zoeken. Dit helpt mij zo erg tegen die ‘slechte’ trek.

De oefeningen gingen deze week gelukkig weer goed. Ik heb minder last van mijn bekken waardoor de oefeningen beter vol te houden waren.

Lekker recept:

Eieren met walnoten, pecannoten, feta, komkommer en handje spinazie. mkbm week 5

Resultaat

Nadat ik 3,5 kilo was afgevallen en vorige week weer 1 kg was aangekomen was ik heel benieuwd naar het resultaat. En wat denk je, die ene kilo is er weer af. Super goed en nu vol goede moed naar de nieuwe week. Ik ben dus nu in totaal 3,5 kilo afgevallen. Ik blijf doorgaan met de eerste weken omdat dit wordt aanbevolen in het boek om nog meer gewicht en vetpercentage kwijt te raken.

Tot volgende week!

Gerelateerde artikelen: week 3, week 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *