Afgelopen week was alweer week 4 van MKBM. Hoe ging het deze week? Waar liep ik tegenaan en hoe gingen de oefeningen? En natuurlijk wat is het resultaat? Een hoop vragen waar ik je ook deze week een antwoord op geef.Deze week was een heftige week en bij deze mijn verslag

Week 4 MKBM

Deze week was een heftige week met eigenlijk de hele week maximaal 3 a 4 uur slaap per nacht en ook een aantal andere tegenslagen. Het was dan ook heel zwaar om het dieet vol te houden en helaas niet gelukt om goed het boek te volgen. Ook sloeg de stress op mijn bekken waardoor ik geen oefeningen kon doen. Afgelopen week was ik al in totaal 3,5 kg afgevallen, iets waar ik megatrots op was. Maar toch won de stress van alles en at ik veel minder gezond en kon niet sporten.

Ik merkte dat wederom de avonden het moeilijkst zijn. Door de vermoeidheid heb ik enorm veel behoefte aan slechte suikers en kon de verleiding niet weerstaan. Wat zo zonde was want overdag ging het eigenlijk best aardig met volhouden van het boek.

Resultaat MKBM week 4mkbm

Het kon ook eigenlijk niet anders dan dat ik ben aangekomen. Ben gewoon een kilo aangekomen. Ik ben zo boos op mijzelf omdat ik zo hard heb gewerkt voor die 3,5 kilo! Gelukkig is niet alles eraan en probeer ik de draad weer op te pakken. Ik hoop jullie volgende week positiever nieuws omtrent het dieet te kunnen vertellen.

Omdat ik deze week heb gezondigd heb ik besloten om nogmaals week 4 te doen en niet door te gaan met week 5. Dit om toch extra af te vallen. Wordt vervolgd..

Gerelateerde artikelen: week 1, week 2, week 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *