Afgelopen week was alweer week 3 van MKBM. Hoe ging het deze week? Waar loop ik tegenaan en hoe gingen de oefeningen? En natuurlijk wat is het resultaat? Een hoop vragen waar ik je ook deze week een antwoord op geef. Gelukkig gaat het emotioneel iets beter en heb ik het overlijden van mijn zwager een beetje een plekje kunnen geven (voor zover mogelijk natuurlijk). Ik heb doordat ik mij beter voelde gelukkig wel weer goed het boek gevolgd en mijn motivatie terug.

Week 2 MKBM

Afgelopen week was het gelukkig niet meer zo warm. Ook deze week heb ik grotendeels het boek gevolgd wat mij wederom goed afging. Ik ben nog steeds zo blij met dit boek. Het geeft ook zoveel extra informatie over hoe het lichaam in elkaar zit en eindelijk een dieet of leefwijze waar ik van afval waar ik al zoveel moeite voor heb gedaan.

Mijn lekkerste recept wat ik heb gegeten deel ik ook graag met jullie. Dit is een gebakken eitje met komkommer, spinazie, walnoten en feta. Ik kan hier zo van genieten. Dit recept staat niet in het boek maar is wel heel gezond en niet onbelangrijk, mega lekker!MKBM recept

Benodigdheden recept

  • 2 eitjes
  • handje spinazie
  • handje walnoten
  • 1/4 komkommer
  • 30 gram feta

Het lekkerste recept wat ik deze week uit het boek heb gegeten was de wrap met zalm, ijsbergsla en cream cheese light. Je kunt hier eventueel kappertjes bij toevoegen maar ik hou hier niet van.

De moeilijkste momenten blijven de avond. Ik heb erover nagedacht en denk dat dit bij mij echt door de vermoeidheid komt. Ik probeer afleiding te zoek en te ontspannen. Dit helpt mij enorm.

De oefeningen waren zwaar uit het boek. Ik heb enorme spierpijn in mijn benen maar vind dat misschien gek genoeg lekker omdat het een voldaan gevoel geeft. Wat ook leuk is dat mijn omgeving opmerkt dat ik aan het afvallen ben. Wat motiveert dit zeg, super gaaf!

Resultaat MKBM week 3

Dit is het leukste om te delen omdat het hier uiteindelijk om draait. Ik ben weer 1 kg afgevallen. Super cool want in totaal ben ik nu al 3,5 kg afgevallen.

Ook enthousiast geworden over het dieet? Je kunt hem hier bestellen voor 20 euro.

Gerelateerde artikelen:  week 1, week 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *