Afgelopen week heb ik het roer omgegooid. Ik ga weer opnieuw beginnen met MKBM. Hoe ging het deze week? Waar liep ik tegenaan en hoe gingen de oefeningen? En natuurlijk wat is het resultaat? Een hoop vragen waar ik je ook deze week een antwoord op geef. Deze week dus MKBM 1De afgelopen weken zijn zeer hectisch geweest. Ik heb hierdoor heel onregelmatig gegeten. Deze week was een heftige week en bij deze mijn verslag.mkbm1

MKBM 1

De afgelopen weken zijn heel hectisch geweest met gemiddeld 4 uur per nacht slaap, een hoop stress en daarnaast drukke agenda’s en helaas weer veel bekkenklachten. Door alle hectiek ben ik de motivatie volledig kwijt geweest om mij aan dit dieet te houden. Nu alles weer een beetje in een rustiger vaarwater is gekomen ga ik de draad weer oppakken. Een extra stimulans is de recent geboekte vakantie naar Kaapstad. We gaan in december heerlijk naar Kaapstad. Ik ben de dagen al aan het aftellen. Uiteraard moeten er nog aardig wat kilo’s af om een beetje in de richting te komen van ‘bikiniproof’.

Ik heb een weekplanning gemaakt om wat meer overzicht te krijgen. Ik heb hierin geschreven wat ik mag eten en daarnaast sportmomenten ingepland. Dit geeft even wat meer rust en overzicht. Nu moet ik er echt voor 200% voor gaan.

Resultaat MKBM 1mkbm 1

Het kon ook eigenlijk niet anders dan dat ik ben aangekomen. Ik ben nog steeds wel 2 kg lichter dan het begin dus niet alles is voor niets geweest. Gelukkig is niet alles eraan en probeer ik de draad weer op te pakken. Wel voelt het als persoonlijke falen dat ik het niet heb volgehouden. Ik ben dan ook heel benieuwd of jullie tips voor mij hebben wanneer je in een moeilijke periode zit.

Ik hoop jullie volgende week positief nieuws omtrent het dieet te kunnen vertellen.

Tot volgende week!

xx

Gerelateerde artikelen: week 1, week 2, week 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *