Iedereen is denk ik wel bekend met de Milestone kaarten. De leukste momenten leg je vast van deze kaarten, voorzien voor mooie prints. Maar wist je dat de populaire collectie inmiddels is uitgebreid?Achter de schermen wordt er voortdurend gewerkt om nieuwe producten te creeren om op gemakkelijke manieren herinneringen te kunnen herleven en voor altijd te bewaren. Milestone is dan ook apetrots om de nieuwe producten te presenteren.

Nieuwe producten Milestone

Er is een Limited Edition Baby Cards uitgebracht. Deze allereerste Limited Edition is een nieuwe versie van de alom bekende The Original baby cards. Het leuke hieraan is dat de set is ontworpen door ouders die van een moderne stijl houden en bevat alle bijzondere momenten van de originele set. Deze set bestaat onder andere uit ‘de eerste keer lachen’, ‘1 week oud’,  enzovoorts.milestone cardsJe koopt de kaarten hier voor 16,95

Naast deze Limited Edition hebben zij ook een geweldig fotoalbum uitbracht. Dit is een logisch vervolg op de populaire kaarten en zal ongetwijfeld een groot succes worden. Het speelt in op de directe behoefte van de fans. Het fotoboek is van authentieke, hoge kwaliteit, bevat 60 pagina’s en bied ruimte voor ruim 300 foto’s en kaarten. Een leuke bijkomstigheid is dat je bij dit leuke boek speciaal bijgevoegde Milestone stickers krijgt en hiermee een uniek en persoonlijk boek kunt maken.milestone foto albumJe koopt het boek hier voor 29,95.

Turn Wheel Photo Cards

Tot slot heeft Milestone leuke draaikaarten uitgebracht. Het is een nieuwe uniek variant van de fotokaarten. Alle belangrijke momenten in 1 kaart. Superleuk om zelf te kopen of om kado te krijgen. Wedden dat je hiermee punten scoort! Ik ben in ieder geval al verkocht door deze leuke producten!

Foto credits: Milestone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *