Mickey Mouse, vaak Mickey genoemd is een wereldberoemd stripfiguur. Hij werd al in 1928 ontworpen en is vandaag de dag nog altijd razend populair. Zo zie je Mickey terugkomen in kleding, servies, schoenen en meer. Mickey Mouse is oorspronkelijk ontworpen door Walt Disney. Hij is een antropomorfe muis, waarvan het gezicht kan worden getekend als drie zwarte cirkels. De inspiratie voor deze personage kreeg hij door een muis die hij in zijn kantoor zag. Door zijn populariteit is hij een icoon geworden voor de Walt Disney Company en één van de meest herkenbare symbolen wereldwijd. Later vanaf 1930 kreeg hij zijn vriendinnetje Mini Mouse en werd de vriendenkring uitgebouwd met Googy, Karel Paardepoot, Clarabella koe, neefjes Puck en Max en niet te vergeten zijn hond Pluto.

5x Mickey Mouse

Tegenwoordig zie je Mickey Mouse ook volop terugkomen in de mode. Vandaag licht ik een paar toppers voor je uit.

Deze schoenen staan heel hoog op mijn verlanglijstje. Wat vind jij ervan? Deze sneaker is verkrijgbaar in het wit, rood en beige. Mickey MouseJe koopt hem hier voor 180,00.

Dit vrolijke blik komt altijd wel van pas. Of je er nou klein speelgoed in op wilt bergen, klusmateriaal van papa of etenswaren.Mickey Mouse Je koopt hem hier voor 3,99.

Dit leuke sweatshirt koop je bij Zara. Hij is verkrijgbaar in maat S, M en L. mickey mouseJe koopt hem hier voor 29,95.

Ook met deze jeans maakt jouw spruit ongetwijfeld de blits. Hij is verkrijgbaar vanaf maat 104. Mickey MouseJe koopt hem hier voor 27,95.

Deze handdoek in poncho vond ik ook zo gaaf. Hij is verkrijgbaar in maat S en M voor kids. mickey mouseJe koopt hem hier voor 16,95.

 

2 Comments on Mini Mouse rocks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *