Afgelopen week heb ik Monique van MD Designs gespot. Zij heeft recent een prachtige webshop, MD Designs, geopend wat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Na een wekenlange voorbereiding en heel hard werken heeft zij haar shop geopend. Je vindt hier de leukste persoonlijke cadeaus en woonaccessoires. Allen zijn met veel liefde handgemaakt en naar eigen ontwerp. Superleuk om cadeau te geven of om te krijgen natuurlijk. Extra detail, niet alleen het cadeau is erg leuk, mij zij besteed ook veel liefde aan het geschenk zelf zoals je kunt zien.MD Designs

MD designs

Monique, de eigenaresse, heeft heel hard gewerkt om een breed aanbod van producten aan te bieden. Sommige zijn naar wens en op maat gemaakt. Zo mocht ik dit super leuke kapstokje uitzoeken voor Olivia. We zijn er ontzettend blij mee. Door haar persoonlijke touch zijn de producten stuk voor stuk uniek.MD Designs

Webshop MD Designs

In de webshop vind je onder andere leuke kapstokjes, groeimeters, naambordjes, weekplanners, opbergbakken, tekstborden, tijdschriftenhouder, muurplanken en meer. Neem een kijkje in haar webshop want ik kan met recht zeggen dat dit zeker de moeite waard is voor een origineel cadeau! Mocht je zelf leuke ideeën hebben is dit altijd bespreekbaar. Deze creatieve vrouw zal altijd naar mooie oplossingen zoeken om iedereen een pracht geschenk te geven.

Het gezicht achter MD Designs

Tijdens haar vakantie kreeg zij het spontane idee om een webshop te openen met zelfgemaakt, persoonlijke en bijzondere woonaccessoires. Terug in Nederland bleef dit spontane idee door het hoofd circuleren en besloot hier werk van te maken. Vol passie enthousiasme heeft zij zich ingezet om dit spontane idee uit te werken. Zij kijkt dan ook ontzettend uit naar alle leuke opdrachten die gaan komen.

Ook enthousiast geworden over deze leuke webshop? Je vindt hier meer informatie. Ook op haar social media kanalen kan je terecht voor prachtig beeldmateriaal; Facebook, Instagram.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *