Gisteren hebben wij geweldig nieuws gehad. Onze dochter is al bruidsmeisje gevraagd voor de bruiloft van ons nichtje in Kaapstad. Zo’n geweldige eer! Ik ging natuurlijk direct op zoek naar een mooie jurk. Op mijn zoektocht kwam ik de shop Marlo kids tegen uit Australië. Zulke mooie jurken verkopen zij en daarom wilde ik dit jullie absoluut niet onthouden.Michelle Mikelsen is het verhaal achter Marlo kids. Zij komt uit een echte mode familie. Haar moeder heeft in 35 jaar een modeimperium verspreid en haar oma was naaister en ontwerper. Na zelf een 15 jarige, succesvolle carriere te hebben gehad in de mode industrie heeft zij besloten om een eigen kledinglijn om te gaan zetten. Deze kledinglijn identificeert met de band tussen moeder en dochter en daarnaast een passie voor mode. Zij besloot te gaan voor prachtige stoffen en voor een toegankelijke prijs. Zo was Marlo kids geboren.

Kenmerken Marlo kids

  • Marlo kids streeft ernaar om je plezier te geven aan het stijlen van je dochter
  • Marlo geeft een charmante luxe toon die zowel verfijning en het gemak van de Australische levensstijl weerspiegelt
  • Marlo geef een charismatische en moeiteloos elegante ervaring aan het kleine meisje in je leven

    Collectie Marlo kids

Op marlokids.com zie je haar geweldige collectie. Alleen al de website een bezoek op zich waard. Zij geeft hier werkelijk een ware fotoshow weg van haar collectie. Zij verkoopt jurken, rompers, tops, rokken, schoenen, sieraden en tassen voor kids.marlo kids tasDit tasje kost 25 dollar en je koopt hem hier.

marlo kids dressDeze schattige jurk kost 90 dollar en je koopt hem hier. Hij is te koop vanaf maat 1-2 jaar.

marlo kids dress 2Deze jurk kost 80 dollar en je koopt hem hier. Hij is ook verkrijgbaar vanaf maat 1-2 jaar.marlo kids dress 3Dit te leuke jurkje is 80 dollar en verkrijgbaar vanaf maat 1-2 jaar. Je koopt hem hier.

Foto credits: Marlo kids

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code