Marie-stella-maris is een Amsterdams lifestylemerk met heerlijke natuurlijke verzorgingsproducten en natuurlijk mineraalwater. Met deze verkoop van de heerlijke producten steunen zij ook nog eens een geweldig doel.Water, sanitaire en hygiëne zijn de basiselementen achter Marie-stella-maris. Om toegang te realiseren voor schoon drinkwater is het van belang om naar het water ook aandacht te schenken aan sanitaire voorzieningen en hygiëne. Dit inspireerde de oprichters om in 2014 naar natuurlijk mineraalwater ook natuurlijke verzorgingsproducten aan te gaan bieden. Zij wilden mensen inspireren om bewuster te consumeren.Marie-stella-maris

De foundation achter Marie-stella-maris

De missie van Marie-stella-maris is ´Toegang tot schoon drinkwater voor iedereen, overal´. Elke maand wordt de bijdrage uit de verkoop van de producten overgemaakt. Hiervan is het doel om wereldwijd het aantal mensen dat toegang heeft tot schoon drinkwater te vergroten. Hier is de focus op water, sanitatie en hygiëne.

De Marie-stella-maris foundation heeft inmiddels 8 drinkwater projecten ondersteund, die in totaal meer dan 17000 mensen aan toegang tot schoon drinkwater helpen.

Collectie

Ons assortiment natuurlijk mineraalwater bestaat uit 3 formaten koolzuurvrij en lichtbruisend natuurlijk mineraalwater;

  • Een handige PET-fles (0,5L) voor onderweg
  • Een kleine klassieke glazen fles (0,25L)
  • Een grote klassieke glazen fles (0,75L)drinkwater

De PET-fles is gemaakt van een lichtgewicht kunststof. 50% hiervan is gerecycled kunststof (rPET). Daarnaast is onze PET-fles 100% recyclebaar.

Marie-stella-marisEen vloeibare zeep om het lichaam mee te reinigen; hydrateert en houd de huis zacht. Gemaakt van essentiële oliën en natuurlijk geparfumeerd. Kan worden gebruikt als handzeep of bodywash. Je koop de 470 ml fles hier voor 34 euro.

 

homespray Marie-stella-maris

Een natuurlijke aromatische roomspray om een uniek geurbeleving in huis te creëren. Dit is een sprankelende geur van witte thee, met citrustonen en bergamot en citroen. Je koopt de 1000 ml fles hier voor 79 euro.

Zij werken samen met de beste fotograven. Zowel op de site als bijvoorbeeld hun instagram pagina vind je een prachtige fotocollectie van de producten maar ook de foundation.Marie-stella-maris

Met schoonfamilie uit een township in Zuid/Afrika weet ik het belang van goede hygiëne en schoon drinkwater. Ik hoop dan ook dat ik jullie enthousiast heb gemaakt over dit mooie project. Je vind hier meer informatie.

Foto credits: Marie stella maris

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code