Afgelopen week zijn de Koningsspelen al gepasseerd en het is alweer aftellen voor Kingsday. Heb jij al plannen gemaakt? Ga jij dit jaar naar een leuk festival, naar de vrijmarkt of blijf je lekker thuis achter de buis? En weet je al wat je aantrekt? Wij geven je vandaag graag inspiratie, zodat je in ieder geval in stijl de deur uit kunt.De winkels zijn al volop oranje gekleurd en je ziet de leukste items voorbij komen. Wel zo leuk als je een beetje meedoet met de rest. Wij hebben een aantal musthaves voor je op een rij gezet. Allemaal leuke fashion, accessoires en andere items die te maken hebben met Kingsday!

10x Kingsday items

Hema pakt zoals gewoonlijk volop uit voor Kingsday. KingsdayDeze jurk koop je hier voor €10,00.

Kingsday 2017Dit shirt koop je hier voor €6,00.

Rokjes zijn makkelijk te combineren, vooral met de weersverwachtingen voor aankomende Kingsday. Je doet er een leuke maillot onder en het staat evengoed super leuk.Kingsday 2017 Dit rokje koop je hier voor €9,00.

Ook met accessoires zit je altijd goed. Kingsday 2017Dit haarspeldje koop je hier voor €3,50.

Kingsday 2017Dit haarspeldje koop je hier voor €3,50.

Voor de mama´s

Maak een statement of een doe ik knipoog met dit shirt. Kingsday 2017Je koopt hem hier voor €3,99.

Ook met een sjaal heb je al snel een leuke outfit klaar. Kingsday 2017Je koopt dit sjaaltje hier voor €29,99.

Kingsday 2017Dit shirt koop je hier voor €49,95.

Kingsday 2017Wanneer je als moeder evengoed op Kingsday stijlvol de deur uit wilt gaan, is deze jurk een aanrader. Je koopt deze jurk hier voor €59,95.

Ook leuke armbandjes kan je nooit genoeg hebben en maken je outfit af. Kingsday 2017Dit armbandje koop je hier voor €9,95.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *