In een magazine zag ik een prachtige ketting van Madumadu. Ik ging op zoek waar ik deze kon kopen en wat denk je?! Met deze prachtige kettingen geeft de onderneming steun aan kansarme moeders uit Bali, geweldig toch?!

De onderneming Madumadu

De producten van Madumadu staan voor puur, robuust en ‘the good life’. De Love, Peace en Deer mala’s geven je een positief gevoel met een knipoog.

Bij Madumadu wordt gebruik gemaakt van het beste dat Bali te bieden heeft: vakmanschap, mooie materialen en de Bali spirit. Al de producten zijn handgemaakt waardoor ieder product uniek is!

Bali Life Project steunt Balinese moeders die in de sloppenwijken van Denpasar wonen. Deze vrouwen zijn dikwijls verbannen door hun families en leven een kansarm leven rondom de vuilnisbelt. Door deze vrouwen handwerk te laten verrichten zoals voor Madumadu, verdienen ze een normaal salaris. Hiermee kunnen ze zichzelf en hun kinderen voedsel, medische voorzieningen, kleding, school en een betere toekomst geven!
Iedere dag dat deze vrouwen voor Bali Life Project kunnen werken, betekent een dag niet de straat op om te bedelen. Dit geldt voor de moeders, maar ook voor hun kinderen.
De vrouwen ontvangen een normaal salaris voor het werk dat ze verrichten en daarnaast verzorgt BLP ook voor opvang en onderwijs voor de kinderen. De kinderen mogen bij hun moeder blijven tijdens het werk, de grotere worden opgevangen en krijgen les in 1 van de 2 leslokalen.

Collectie Madumadu

Feather Mala. Deze veer mala is een stoer item in je interieur. Hij is uiteraard handgemaakt en fairmade. Het gebrande hout heeft een mooie diepgang, waardoor deze veer echt opvalt aan je muur.feather madumaduHij kost 44,90 en je koopt hem hier.

De Love Mala is groot! Het hart is 32cm breed en 30 cm lang. De mala/ketting is in totaal 130cm lang. 65cm van het hart tot aan de spijker in de muur dus.madumadu loveDeze mala kost ook 44,95 en je koopt hem hier.

Ook enthousiast geworden over dit mooie project? Je vindt meer informatie over de aangesloten organisatie op http://www.balilife.org/womens-centre/

Foto credits: Madumadu

 

1 Comment on Madumadu, een boeiend bedrijf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code