Alweer een nieuwe maand en dat betekent dat het ook tijd is om onze ‘Maart Musthaves’ met je te delen. Wij hebben weer volop leuks gespot en delen dit graag met je. Zo zijn we heel goed geslaagd bij VTech. Wij delen vandaag acht favorieten. Lees je mee welke wij hebben geselecteerd? 

Maart Musthaves

Deze maand hebben we onder meer leuke spelletjes, kinderkameraccessoires en meer geselecteerd. Zo zijn we groot fan van de “Super Trike 4 in 1” van VTech, maar ook de houten truck en de muziekmobiel van Elodie Details mogen niet ontbreken.

>> LEES OOK: Stijlvolle badcape baby’s

Tips

  1. Dit überschattige tasje koop je hier voor €12,95.
  2. Ken jij het Franse merk Ratatam al? Misschien klinkt het je nog vaag bekend in de oren. Wij hebben dit merk namelijk al vaker uitgelicht. Recent hebben zij koffertjes uitgebracht en die zijn zó gaaf! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals goud, zilver en roze. Je koopt ze hier voor €35,00.
  3. Spelen, lezen, gezellig tv kijken met je knuffelvriendjes … Het zeteltje “Vintage Green” van Jollein is een musthave voor jouw kleintje! Je koopt het hier voor €64,95. Het is ook verkrijgbaar in roze en grijs.
  4. Wieg je kleintje naar dromenland op de tonen van dit superschattige “Dots of Fauna Kitty muziekmobieltje” van Elodie Details. Je koopt het hier voor €32,90.
  5. De leuke houten muurhanger van Mickey Mouse koop je hier voor €7,50.
  6. Wat een toffe houten truck! Je koopt hem hier voor €19,95.
  7. Deze heerlijk zachte octopus kon je afgelopen week al voorbij zien komen in de ‘binnenkijker’. Wij waren zo enthousiast dat we hem graag delen in de Maart Musthaves. Je koopt hem hier voor €44,95.

Super Trike 4 in 1

Tot slot willen we ook nog de “Super Trike 4 in 1” van VTech met je delen. Ook VTech laten we geregeld voorbij komen op de blog en echt álles van het merk geeft uren speelplezier. Zo ook deze Super Trike. Door zijn vele gezichten ontwikkelt hij zich van een veilig duwfietsje tot een stoere Trike om te driften! Een superfiets voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar. Eentje die prikkelt om te leren, dankzij elektronica aan boord, een slim ledscherm in het stuur en een bewegingssensor in de pedalen. Als dat geen aanwinst is! Meer zien over de fiets? Bekijk dan onderstaand YouTube-filmpje. Je koopt hem hier voor €121,95. Hij is ook verkrijgbaar in het blauw voor €131,00. De blauwe uitvoering koop je hier.

Wij zijn heel benieuwd of je via de blog ook items koopt? Wij doen ons uiterste best om de leukste items uit te lichten en zijn dan ook altijd benieuwd of jij hierdoor voldoende inspiratie opdoet om lekker te gaan shoppen. Leuk als je dit dan ook met ons deelt via social media of hieronder in de comments!

Volg ons op social media: Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code