Wanneer je thuis kids hebt rondlopen zijn minikeukentjes één van de leukste speelgoedattributen die je kunt bedenken. Maar om de keuken compleet te maken horen natuurlijk ook keukenspullen. Denk hierbij aan een mixer of een blender. Maar ook het broodrooster is essentieel voor je keukenset.Want uiteindelijk wil jouw mini het liefst alles wat jij ook doet in de keuken, toch? Dit is bij ons thuis in ieder geval wel het geval. Olivia is uren zoet met haar keukenspulletjes. Zo heb je heel veel speelgoed van hout. Lekker stevig en duurzaam. Ik heb een aantal toppers voor je op een rij gezet.

5x tips om je keukenset compleet te maken

Hoe leuk is deze houten mixer? De mixer kan omhoog en omlaag waardoor alle producten makken in de kom gedaan kunnen worden om te mixen. Keukenset Je koopt hem hier voor 23,99.

Maar ook deze houten blender mag niet ontbreken in het keukentje. Hij wordt geleverd met drie lepels en drie stuks fruit. Stop het fruit in de blender, zet hem aan, en geniet van een heerlijke smoothie. keukensetJe koopt hem hier voor 23,99,

En na het eten drinken we koffie. Hier hoort uiteraard ook een koffiezetapparaat bij. Deze leukerd wordt geleverd inclusief kopjes, schoteltjes en lepeltjes. keukensetJe koopt hem hier voor 24,99.

Met dit schattige broodrooster maak je de lekkerste boterhammen voor papa en mama. Nog even roosteren en eetsmakelijk. keukensetJe koopt hem hier voor 17,99.

In iedere keuken horen zuivelproducten thuis. En hoe cool is deze zuivelset? Naast een pak melk telt dit houten kistje ook een pak sinaasappelsap, crème, een pot yoghurt, een pak chocolademelk en een pak aardbeiendrink. keukensetJe koopt hem hier voor 24,99.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *