You either love it or hate it, maar we kunnen er deze winter echt niet omheen: de luipaardprint. Waar de print vroeger nog wel eens als ‘fout’ bestempeld werd, is het nu een echte trend. En zoals dat meestal gaat bij trends, springen ook merken met kindercollecties mee op de kar. In dit artikel geven we inspiratie om de luipaardprint toe te voegen aan de outfits van meisjes. Ook lichten we enkele items uit. Zo wordt jouw meisje in geen tijd de queen van de jungle!

Luipaardprint voor meisjes

Met de luipaardprint is je kindje helemaal mee met de laatste mode. Voor je echter enthousiast aan het shoppen slaat, willen we je wel nog een belangrijke regel meegeven: don’t overdo itJe dochter van top tot teen in luipaardprint hullen, is wellicht wat veel van het goede.

De truc is om een luipaarditem te combineren met eerder neutrale items. Luipaardaccessoires zijn bovendien ideaal om een ietwat saaie outfit op te vrolijken. Hieronder delen we ter inspiratie enkele outfits die we vonden op – hoe kan het ook anders – Pinterest.

 

Shoppen maar!

We hebben wat rondgesnuffeld in verschillende webshops en we hebben de volgende items met luipaardprint voor je uitgezocht.

>> LEES OOK: Dé jas van dit moment voor hippe meiden

Deze beestige body shop je hier samen met de zwarte versie voor €9,99.

Met deze warme jas is je kleintje gewapend tegen de kou. Even geen zin in een luipaardprint? Dan keer je hem toch gewoon om? Shop hem hier voor €27,95.

Dit jurkje van Mini Rodini is voor de durvers. Je koopt het hier voor €46,00.

Deze stoere sneakers koop je hier voor €17,99.

Niet zo’n fan van sneakers? Deze boots vind je hier voor €42,95. Ze zijn bovendien gemaakt van 100% ponyhaar!

Geen zin om zelf items te combineren? Koop dan deze volledige outfit voor slechts $7,00 (omgerekend zo’n €6,00). Je vindt de outfit hier.

Wat vind jij van de luipaardprint? Heeft jouw dochtertje al items met deze print in haar kleerkast hangen? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code