Een kaartje sturen met kerst blijft leuk en vooral het ontvangen hiervan. Dit gebeurd al sinds 1900 en is een wereldwijde traditie. Hier speelt Love Letterpress listig op in door een collectie van kerstkaarten, labels en meer te maken met een oude boekdrukkunst maar dan in een modern jasje. Wedden dat je hiermee indruk gaat maken! Love Letterpress zorgt voor een bijzonder reliëf in het papier wat deze collectie zo uniek maakt. Door deze uniek details zijn de kaarten zo bijzonder.love letterpress

Kerst collectie Love Letterpress

Zelf kijk ik dit jaar ontzettend uit naar Kerst. Wij gaan dit namelijk vieren in Kaapstad bij onze familie. Bij Regan in de familie wordt dit altijd heel groots gevierd met een groot buffet en heel veel mensen. Superleuk om de tafel te decoreren met de leuke labels van Love Letterpress. Ik ben zelf nog een beetje aan het twijfelen of ik de labels gebruik voor de tafel of om de cadeaus extra feestelijk te versieren. Ik zal hierdoor natuurlijk net even iets extra’s geven. Deze labels zijn uiteraard ook heel erg geschikt als je cadeaus onder de boom legt. Er zijn diverse soorten en kosten 1,99 per set (4 stuks).love letterpresslove letterpress

Naast deze labels hebben zij ook te gekke kerstkaarten. Dit zijn niet alleen prachtige kerstkaarten om te krijgen maar je kunt deze ook gebruiken voor het kerstdiner. Ook deze illustraties kan je los knippen om als tafeldecoratie te gebruiken.
De unieke kerstkaarten koop je vanaf 2,99 op mooi (katoen) papier.love letterpress

Overige assortiment

Naast deze kerstcollectie is er meer. Zo kan je ook terecht voor het ontwikkelen van een eigen trouwstijl of geboortestijl. Denk hierbij aan trouwkaarten, save-the-date kaarten, geboortekaarten, stempels, menukaarten en veel meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze geboortekaarten?

Over Love Letterpress

Love Letterpress ontwerpt en drukt in een prachtige oude techniek van de boekdrukkunst (Letterpress), maar met een moderne twist. Alles wordt met een oude handdegelpers uit 1942 gedrukt, super gaaf toch?!

Ook enthousiast geworden of benieuwd naar de volledige collectie? Hier vind je meer informatie over Love Letterpress.

 

Gesponsord artikel/ Love Letterpress

2 Comments on Love LetterPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *