Ik denk dat de meeste moeders het leuke merk Done by deer wel kennen. Met name het kinderservies van borden, bekers en speelgoed maakte hun wereldberoemd. Na dit enorme succes hebben zij nu de collectie uitgebreid meubels voor de baby- en kinderkamer. De geweldige collectie van Done by Deer is uitgebreid met ledikant, commode, uitvalrek en een verschoningstafel. De ‘Little Interiors’ lijn is zeker de moeite waard om alleen al te bezichtigen.Done by Deer

Collectie Done by Deer

De meubels kenmerken zich door een simpel Deens design maar met een knipoog naar het verleden. Het Scandinavische interieur is helemaal van deze tijd en daarom is dit zo’n mooie aanvulling. De meubels worden in Denemarken gemaakt van een degelijke, duurzame materialen.

Dit geweldige ledikant is verkrijgbaar in 4 kleuren, namelijk wit, blauw, roze en grijs. Het mooie aan dit ledikant is dat de bedjes meegroeien met je kindje omdat je de zijkant kan vervangen door een uitvalbeschermer. Done by DeerJe koopt hem hier voor 599 euro.

Ook de commode van Done by Deer is oogverblindend. Je kunt hem gebruiken als open vakkenkast maar ook als commode door de verschoningplank erop te monteren. De verschoningsplank wordt er namelijk los bij geleverd. Done by DeerJe koopt hem hier voor 469 euro. Hij is verkrijgbaar in het grijs en wit.

Ook het uitvalrek is een musthave. Hij is super handig zodat je kleine dreumes of peuter niet uit bed kan vallen. Ze kunnen echter wel zelf in en uit bed stappen. Het rek is bijpassend bij het ledikant en verkrijgbaar in dezelfde kleuren.Done by Deer Je koopt hem hier voor 49,95 euro.

De verschoningsplank is ook los verkrijgbaar in diverse kleuren, bijpassend bij de commode. done by deerJe koopt hem hier 79,95.

 

Foto credits: Done by Deer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *