We kunnen er niet meer omheen. Sinterklaas is gearriveerd. De winkelcentra zijn versierd en ook het Sinterklaasjournaal staat steevast aan in vele huishoudens om klokslag 18 uur. We delen vandaag leuke Sintcadeaus om helemaal in de stemming te komen

Sintcadeaus in stijl

Na dagenlange voorbereidingen in het hele land voor de aankomst van Sinterklaas, is de goedheiligman dan eindelijk aangekomen. Laten we hopen dat het ook dit jaar weer een positief kinderfeest wordt vol met gezelligheid! Wij lichten vandaag een aantal leuke hebbedingetjes op de blog. Ook wij thuis gaan mee in de trend. Zo is hier al een Pietenmuts in huis en het boekje van Woezel en Pip. Nu nog even dubben of dit laatste Olivia’s schoencadeautje wordt of niet ;-).Dit is een handpop van het paard van Sinterklaas. Wist je trouwens dat je met een handpop ook hartstikke leuk de fantasie kunt prikkelen? Wij lezen er vaak mee voor uit leuke boekjes. Je koopt hem hier voor €3,50.Ook een Sinterklaaszak met naam is niet alleen leuk maar ook hartstikke praktisch. Je kunt deze zak ook nog eens personaliseren. Je koopt hem hier voor €13,95.Deze toffe slinger koop je hier voor €9,95.

>> LEES OOK: Budget Friday Girls

Deze Pietenmuts is zo cool. In diverse prints mogelijk. Je koopt ze hier voor €9,95. Een shirt doet het ook altijd goed. Deze is verkrijgbaar in het wit of zwart. Je kunt hem personaliseren, wel zo leuk! Je koopt hem hier voor €18,95.

Woezel en Pip

Tot slot dit leuke boekje van Woezel en pip.

Woezel en Pip kunnen niet wachten tot het Sinterklaas is. Ze maken een verlanglijstje, zetten hun schoen en zingen sinterklaasliedjes. En van de Wijze Varen krijgen alle vriendjes in de Tovertuin sinterklaasles. Maar dan begint het op de grote dag te stormen. Alles vliegt in het rond, zelfs de mijter van Sinterklaas! Kan hij het hok van Woezel en Pip wel vinden?

Je koopt hem hier voor €9,99.

Winactie

Goed nieuws wij mogen dit leuke boekje van Woezel en Pip aan een van onze trouwe volgers weggeven. Hoe maak je kans?

  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine.
  • Like de officiële post van de winactie op Facebook.
  • Tag een grote Woezel en Pip fan.

Veel succes! Op zondag 19 november maken wij de winnaar bekend.

2 Comments on De leukste sintcadeaus in stijl + winactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code